Schimbările pe care le pregătește Mircea Lucescu la meciul Cipru – România: „După victoria cu Lituania a plecat supărat”

Schimbările pe care le pregătește Mircea Lucescu la meciul Cipru – România: „După victoria cu Lituania a plecat supărat”

Mihai Stoichiță a dezvăluit câteva detalii legate de schimbările pe care Mircea Lucescu ar putea să le facă la meciul Cipru – România. Duelul din Liga Națiunilor are loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45.

Schimbările pe care le pregătește Mircea Lucescu la meciul Cipru – România: “După victoria cu Lituania a plecat supărat”

Mihai Stoichiță este de părere că schimbările pe care Mircea Lucescu le va face pentru meciul Cipru – România nu vor fi foarte mari. Directorul tehnic al FRF susține că nucleul echipei naționale s-a format deja, iar acesta va produce doar câteva surprize, așa cum a obișnuit publicul de-a lungul carierei.

“Structura va fi în mare parte cea din ultimele meciuri. E de înțeles, pentru că echipa națională s-a format în perioada preliminariilor pentru Campionatul European și în timpul acestuia.

E un grup care este bine definit, cu jucători care sunt la ora actuală la vârsta optimă pentru performanță. Au 25, 28, 29 de ani.

Sunt și tineri care provin din naționalele de tineret, de la U21, de la ultimele campanii. E greu, s-ar putea să inventeze ceva, pentru că este mereu imprevizibil. S-ar putea să fie o nouă invenție. 

El a plecat destul de supărat după meciul cu Lituania. E normal să aibă gânduri legate de o demotivare a unora dintre jucători pentru meciurile de acum.

O să vedem mâine ce va fi. Poți să îți dai seama la antrenamentul de după-amiază, se poate citi printre rânduri ce vrea să facă. E normal. O să fie surpriza lui”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Il Luce” mai are două dileme. Cum arată primul “11”

Primul “11” al României pentru meciul cu Cipru începe să se contureze. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că singurele posturi unde nu se ştie cine va evolua sunt cel de atacant stânga şi atacant central:

“Două dileme sunt în acest moment. Cine joacă la stânga, Mihăilă sau Mitriţă şi cine joacă vârf: Drăguş sau Alibec. Aşa mi s-a spus, va fi de ales între Mihăilă sau Mitriţă”, a dezvăluit Cristi Coste.

Primul “11” al României cu Cipru: Niţă – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Bancu – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Man, Alibec (Drăguş), Mihăilă (Mitriţă)

Mihai Stoichiță, detalii despre primul 11 ales de Mircea Lucescu pentru Cipru – România

Please follow and like us:
Pin Share