Doliu în lumea muzicii din România! S-a stins din viață la doar 48 de ani. Aurel Tămaș: “Nu cred”

Doliu în lumea muzicii din România! S-a stins din viață la doar 48 de ani. Aurel Tămaș: “Nu cred”

Este doliu în lumea muzicii din România. A murit un artist important din țară. La vârsta de doar 48 de ani a plecat din această lume, lăsând în urma sa mulțimi de regrete. Familia și colegii de breaslă sunt profund îndurerați după ce au primit vestea cumplită.

A încetat din viață un renumit artist mureșean

A încetat din viață Romeo Cotoară, zis ”Cobra”, un renumit interpret mureșean. Vestea decesului a fost dată pe platformele de socializare de către mai mulți prieteni de-ai artistului, stârnind astfel uimire în rândul tuturor celor care l-au îndrăgit.

Florin Săliștean, amicul și colaboratul organizator de evenimente al lui Romeo Cotoară, a fost primul care a dezvăluit moartea bunului lui prieten. Florin Săliștean și-a exprimat regretul față de pierderea celui care era atât de dedicat profesiei sale.

”De azi Cobra cântă în ceruri ! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul scris de Florin Săliștean. Ulterior acestei postări a transmis sincere condoleanțe și faimosul interpret clujean, Aurel Tămaș. Acestuia nu i-a venit să creadă când a aflat.

”Nu cred. Codoleanțe familiei.Dumnezeu să îl țină în preajma Lui”, a transmis artistul clujean Aurel Tămaș. Un alt apropiat de asemenea a transmis condoleanțe după ce a primit cumplita veste, pe care a catalogat-o drept ”cea mai tristă”.

”Cea mai tristă veste! R.I.P. Romeo Cotoară – Cobra de la Mureș în această dimineață ne-a părăsit!N. 12 Decembrie 1975 – D. 10 Octombrie 2024. De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu să te odihneasca în pace!”, a  mai transmis un apropiat.

Când va fi înmormântat Romeo Cotoară

Romeo Cotoară va fi înmormântat în cursul zilei luni, 14 octombrie. La ora 13:00 i se va face slujba după care trupul neînsuflețit îi va fi depus în Cimitirul Livezi din Târgu Mureș, conform precizărilor lui Florin Săliștean pe Facebook.

Până atunci, în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 12 și 13 octombrie, va avea loc priveghiul, ceea ce înseamnă că toți cei care l-au cunoscut și îndrăgit pe Romeo Cotoară pot veni să-și ia rămas bun de la el pentru totdeauna. Duminică i se va face și o slujbă de priveghere.

”Nu te voi uita niciodată Cobra….Dumnezeu sa te călăuzească in lumina veșnică!!”/” Dumnezeu să îi odihnească sufletul bun în împărăția cerurilor alături de sfinții îngeri a lui Dumnezeu Celor rămași mângâiere și întărire Vie să îi fie amintirea Veșnică să-i fie pomenirea Drum bun și lin spre împărăția cerurilor Și răspuns bun la dreapta judecată”, sunt alte mesaje de condoleanțe care apar pe rețelele de socializare.

Please follow and like us:
Pin Share