Mircea Lucescu, sunat de un vechi prieten înainte de Cipru – România: „Se vede că jucăm altceva cu el! I-am urat succes”

Mircea Lucescu, sunat de un vechi prieten înainte de Cipru – România: „Se vede că jucăm altceva cu el! I-am urat succes”

Marcel Răducanu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a vorbit la telefon cu Mircea Lucescu înainte de Cipru – România. Partida din Liga Națiunilor va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45.

Mircea Lucescu, sunat de un vechi prieten înainte de Cipru – România: “Se vede că jucăm altceva cu el! I-am urat succes”

Mircea Lucescu a fost sunat de Marcel Răducanu înaintea meciului Cipru – România. Cei doi au discutat despre sănătate și despre echipa națională. Totodată, fostul internațional susține că jocul “tricolorilor” s-a îmbunătățit la toate capitolele de la venirea lui “Il Luce”.

“Am fost surprins când am vorbit cu el, mi l-a dat doctorul la telefon și s-a bucurat când mi-a auzit vocea. Nu am vorbit prea multe.

I-am urat succes și multă sănătate. Are și el niște probleme și trebuie să se opereze. Îl mai ține doctorul cu niște infiltrații. 

Utlima dată ne-am auzit la meciul cu Belgia de la Koln. Am stat lângă dânsul atunci. Da, este o diferență față de cum juca echipa și se vede mâna lui.

În sensul că acum mai țin de minge. Înainte o aruncau din spate în față peste mijlocași, zici că jucau tenis uneori.

Acum pun mingea jos și încearcă să construiască din spate. Sunt toți în mișcare, vor să ia mingea, să ajungă la finalizare.

Încearcă unu contra unu, unu contra doi și tot așa. Se vede o îmbunătățire fotbalistică și tehnică. E mai frumos pentru ochi”, a declarat Marcel Răducanu, la FANATIK SUPERLIGA.

“Inima mea funcționa numai 40%! Mă sufocam”. Marcel Răducanu a fost la un pas de o tragedie

Stabilit de zeci de ani în Germania, fostul internaţional a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a fost la un pas de tragedie în urmă cu câteva zile. Inima i-a funcţionat doar la o capacitate de 40%, dar intervenţia rapidă a medicilor l-au salvat. Răducanu a vorbit despre multiplele probleme de sănătate cu care se confruntă.

“Am avut probleme cu inimia. M-au băgat în spital. Inima funcţiona numai a 40%. M-au băgat, aveam insuficienţă cardiacă. Mă sufocam şi nu ştiam ce am. 

Am fost la doctor la consult şi m-au băgat direct. Mi-au făcut ecografie, mi-au băgat camera aia, s-au uitat ce e la inimă. Aveam palpitaţii, nu eram bine. Şi mi-au făcut electroşocul, ca să îşi revină. 

Acum bate normal, dar trebuie să intru din nou în spital în noiembrie, să fac o investigaţie. O să fie foarte importantă pentru mai încolo, să nu mai am probleme toată viaţa, până mor. 

De ani de zile trebuie să fac controale periodice. Din 2006, de când mi-au pus două stenturi. În 2020 mi-au pus trei bypass-uri. Deci, eu le am cam pe toate. Mi le dă Dumnezeu pe toate: ‘Ia-le tu pe toate!’”, a mărturisit Răducanu.

Mircea Răducanu, despre echipa națională a României și Mircea Lucescu

Please follow and like us:
Pin Share