“Nea Mitică, zici că ești din Clanul sicilienilor”. Dragomir a venit în direct cu o pălărie de 10 grame!

“Nea Mitică, zici că ești din Clanul sicilienilor”. Dragomir a venit în direct cu o pălărie de 10 grame!

Horia Ivanovici a fost impresionat de apariția lui Dumitru Dragomir care a venit cu o nouă pălărie de 10 grame. Fostul președinte LPF s-a inspirat dintr-un serial pe care îl urmărește.

Nea Mitică, zici că ești din Clanul sicilienilor”. Dragomir a venit în direct cu o pălărie de 10 grame!

“Astăzi, Dumitru Dragomir a venit mai elegant ca niciodată. Nea Mitică, zici că ești din ‘Clanul sicilienilor’. Ce e cu pălăria asta?”, a spus Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că pălăria sa Borsalino, care costă câteva sute de euro, are 10 grame. Omul de afaceri a mărturisit că mai are alte 9 pălării de la compania italiană și că s-a inspirat dintr-un serial foarte cunoscut numit “Clanul Soprano”.

“E Borsalino și are cam 10 grame. E cât o bomboană. Nu am văzut așa ceva, nici nu o simți pe cap. Toate pălăriile mele Borsalino, am vreo 10, nu fac 300 de grame. Italienii ăștia sunt buni. De la ei m-am inspirat.

Mă uit acum la un serial, Clanul Soprano sunt pe la episodul 40. E un serial cu mafioți. Cui nu-i plac filmele astea de acțiune”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir a mărturisit care este filmul preferat din istorie

Mitică Dragomir a mărturisit că filmul său preferat din istorie este Titanic. Fostul președinte LPF a rămas impresionat de anumite scene din cadrul peliculei din 1997.

Omul de afaceri susține că s-ar uita de sute de ori la el și că de fiecare dată l-ar emoționa la fel de tare. Pe lângă acest lucru, Dumitru Dragomir a dezvăluit și alte două filme celebre care îi plac, dar și care este actorul preferat.

“Titanicul este preferatul meu. M-a impresionat nemaipomenit. Sunt impresionat de multe ori de cum s-au strâns atâţia miliardari şi milionari pe el. Unii dintre ei şi-au prevăzut sfârşitul.

Dacă ai văzut faza aia în care un miliardar i-a cedat locul slujnicei în barcă. Este cutremurător, pe onoarea mea. Dacă ai puţin sentiment şi eşti empatic. Dacă îl văd acum, plâng şi acum. Este filmul meu favorit.

Ăsta m-a impresionat nemaipomenit. Faza cu orchestra care cânta în timp ce se scufundau nu o cred. Cel mai tare e că a slujnica care a primit locul a trăit până la aproape 100 de ani.

Îți dai seama ce putere a avut ăla. Bărbat adevărat, de aia a făcut și atâta avere. L-aș vedea și de 100 de ori. Și Scarface e bun, și The Godfather, joacă în ele artiști mari de tot. Al Pacino e actorul meu preferat”, a mărturisit Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir, despre noua sa pălărie

Please follow and like us:
Pin Share