Adi Mutu a dezvăluit cum a fost convins De Gea să semneze cu Fiorentina. „Când a văzut naveta spațială, a spus DA. Au acolo dentist, frizerie, croitorie, școală, biserică, tot, tot”

Adi Mutu a dezvăluit cum a fost convins De Gea să semneze cu Fiorentina. „Când a văzut naveta spațială, a spus DA. Au acolo dentist, frizerie, croitorie, școală, biserică, tot, tot”

În cadrul celei mai noi ediții DON MUTU, Adi Mutu a discutat despre cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina. “Briliantul” a fost în vizită la echipa unde a scris istorie.

Adi Mutu a dezvăluit cum a fost convins De Gea să semneze cu Fiorentina. “Când a văzut naveta spațială, a spus DA”

Adi Mutu a dezvăluit că David De Gea a fost convins să semneze cu Fiorentina datorită bazei sportive. “Briliantul” susține că formația din Serie A a reușit să facă din Viola Park un loc din care jucătorii să nu își mai dorească să plece.

Fostul atacant a mărturisit că a fost impresionat de tot ceea ce a văzut acolo și a explicat că baza italienilor este peste cele de la Real Madrid sau Chelsea. Totodată, Mutu a explicat că baza de antrenament a Fiorentinei are absolut tot ceea ce ar putea avea nevoie un jucător, de la spital la biserică și de la bucătărie la frizerie.

“De Gea, care este un portar de top, a semnat cu Fiorentina imediat ce a văzut baza de antrenament. La valoarea lui, fost jucător la Manchester United și portar al naționalei Spaniei, putea să semneze cu orice echipă din lume. Când a văzut naveta spațială, a spus da”, a declarat Adi Mutu, la DON MUTU.

“Au acolo dentist, frizerie, croitorie, școală, biserică, tot, tot”

“Eu am fost în baza de la Real Madrid, de la Chelsea și nu am mai văzut așa ceva. E o bază cu totul diferită. Au 10 paturi de masaj, pe vremea noastră erau 2-3. Paturile sunt băgate în niște cămăruțe făcute din geamuri, puteai vedea prin ele. Au cel puțin 7 maseuri. Și e o echipă de jumătatea clasamentului. E o mare echipă, dar nu foarte mare. 

Ei au în bază un mic spital cu toate aparatele de care au nevoie, chiar și cele pentru RMN. Când eram la Rapid, un jucător așteptă câteva zile până să facă acest lucru.

Acolo, îl au direct în bază. Un aparat de genul este câteva sute de mii de euro. Au dentist în bază. Un lucru pe care nu l-am mai văzut până acum. Au chiar și frizerie. Arată fix ca o frizerie normală. 

Au două structuri cu hotel și restaurant pentru echipa mare. În cealaltă parte au o zonă specială cu bar, unde jucătorii pot face un grătar. Nu te vede nimeni, poți veni liniștit cu cine vrei.

Au croitorie, au școală unde jucătorii merg să învețe limba italiană. Totul este inclus în contract. Tu nu ai nevoie de nimic ca jucător. Orice problemă ai, găsești acolo tot. 

“Am rămas cu gura căscată”

Eu nu rămân impresionat așa ușor, pentru că am văzut multe baze cu multe condiții. Dar acolo chiar am rămas cu gura căscată. Ai orice în baza aceea. Intri și nu mai ieși. Sunt jucători care trăiesc în bază.

Nu și-au luat locuințe, pentru că au acolo tot 24 din 24. Bucătar, nutriționist, tot. Au și biserică. Pe acolo mergi cu mașinuța de golf, atât de mare e. Au investit peste 130 de milioane de euro. 

În sala de sport, care are peste 1000 de metri pătrați, au toate aparatele. Pentru transformare fizică, pentru orice. Sunt puse frumos peste tot. Au tot felul de încăperi care le verifică spre exemplu explozia și multe altele. Ei vizita medicală o fac în cadrul bazei. Au tot acolo”, a mai spus Adi Mutu.

Adrian Mutu, despre baza sportivă de la Fiorentina

Please follow and like us:
Pin Share