Stenograme explozive: Ce planuri are Marian Vanghelie pentru ca Mircea Geoană să ajungă președinte

Stenograme explozive: Ce planuri are Marian Vanghelie pentru ca Mircea Geoană să ajungă președinte

Mai exact, în discuția pe care o are cu deputatul PSD Radu Cristescu, Marian Vanghelie vorbește despre susținerea lui pentru Mircea Geoană în campania electorală. În înregistrări, Vanghelie vorbește și despre implicarea Ecaterinei Andronescu.

Potrivit jurnaliștilor, Marian Vanghelie a precizat că fișierele audio au fost prelucrate digital și că nu are nicio legătură cu campania lui Mircea Geoană. La rândul său, tot potrivit presei, Mircea Geoană ar fi precizat: „nu a mai existat nici un contact al meu cu Marian Vanghelie de 12 ani”. 

CE PLANURI ARE MARIAN VANGHELIE PENTRU MIRCEA GEOANĂ

Marian Vanghelie: Avem nevoie de Androneasca.Radu CRISTESCU: Clar, evident, nu contest.M. VANGHELIE: Vreau să spun că și Geoană e (?) pe facultate. S-au dus ăștia, Apostolache, când au fost ăia zece parlamentari.R. CRISTESCU: Altă prostie.R. CRISTESCU: Și cu ce ne ajută ea? Cu ce?M. VANGHELIE: Aduce, aduce. A vorbit cu Cristi pe telefon, a vorbit cu Geoană pe telefon. Baba se ocupă!R.CRISTESCU: Dar să o văd la televizor că iese să spună: ”Îl susțin pe Mircea… împotriva PSD”. Că nu zice niciodată.M. VANGHELIE: Dacă nu era problema cu ceasurile, ca să vorbim direct.R. CRISTESCU: Lua-le-ar naiba de ceasuri!M. VANGHELIE: El le-a dus, că eu nu am scris nimic, că el știe acum. I le-a dat înapoi. Eu propuneam încă două persoane lângă mine și luam 20% din PSD cu Geoană. Și acum nu vreau să se întâmple, Doamne ferește, și sunt 300 de la Externe.

SURSA: Realitatea PLUS

Please follow and like us:
Pin Share