Cât costă valiza cu care Ianis Hagi a venit la națională pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Cât costă valiza cu care Ianis Hagi a venit la națională pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Ianis Hagi nu trece prin cea mai bună perioadă în plan fotbalistic, dar asta nu-l împiedică să aibă grijă de imaginea lui. Tricolorul s-a afișat la acțiunea naționalei pentru meciurile cu Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie) cu o valiză Louis Vuitton în valoare de peste 10.000 de euro.

Cât costă valiza cu care Ianis Hagi a venit la națională pentru meciurile cu Cipru și Lituania

La plimbarea de relaxare făcută de tricolori vineri dimineață, 11 octombrie, pe plajă Ianis și-a etalat și ultima pereche de ochelari de soare achiziționată.

Ianis a fost convocat de Mircea Lucescu deși nu are meciuri în picioare la Rangers. Fiul lui Gică Hagi a pătimit mult în această vară din cauza unei clauze contractuale, motiv pentru care clubul de pe Ibrox Park l-a ținut o perioadă la echipa secundă.

Scoțienii scriu că situația lui Hagi jr. s-a rezolvat, iar antrenorul Phillipe Clement îl va reintegra la prima echipă, după ce va revenii de la națională și își va ispăși suspendarea pe care o va primi după eliminarea din partida cu St. Johnstone.

”Rangers l-a rechemat pe Ianis Hagi la prima echipă, după o vară plină de nemulțumiri ale jucătorului român. Deși părea foarte clar că Hagi va pleca de pe Ibrox după EURO 2024, transferul nu s-a materializat și, după ce problemele contractuale au fost rezolvate, Ianis a revenit la antrenamentele primei echipe.

După ce și-a făcut prima apariție împotriva lui St. Johnstone, cartonașul roșu primit înseamnă că el va rata următoarele 3 meciuri din toate competițiile. Dar Ianis speră să primească minute în meciurile României din Liga Națiunilor cu Cipru și Lituania”, scrie portalul rangersnews.uk.

Ianis Hagi a jucat 27 de minute în meciurile cu Kosovo și Lituania

În primele meciuri din Liga Națiunilor, disputate în septembrie, 3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania, Ianis Hagi a jucat 7 minute la Priștina și 20 de minute în Ghencea. Cu Lituania, Mircea Lucescu l-a introdus pe teren când scorul era 1-1, iar România nu prea mai găsea soluții în ofensivă.

Ianis a avut un impact imediat, a scos un penalty, care a strânit însă multe comentarii. Răzvan Marin a transformat lovitura de pedeapsă, iar imediat Mitriță a închis tabela la 3-1.

Ianis Hagi a ținut să-i mulțumească lui Mircea Lucescu pentru încredere și l-a asigurat că nu-l va dezamăgi: ”Mă simt bine când joc fotbal, sunt fericit, este pasiunea mea şi e tot ceea ce ştiu să fac, ce-mi doresc să fac. Eu vreau doar să joc fotbal şi nu cred că am dezamăgit niciun antrenor care a avut încredere în mine. Aşa cum a fost şi în situaţia lui nea Mircea Lucescu, care a avut încredere în mine”.

Selecționerul Mircea Lucescu a precizat la acțiunea din septembrie că l-a convocat pe Ianis Hagi pentru a-l stimula: ”Pentru un jucător e cel mai greu când nu joacă, dar sper ca prezența la națională să-i stimuleze și să aprecieze că a fost convocat. Lipsa de minute la nivelul competiției e un handicap enorm pentru Ianis Hagi, față de ceilalți. Iar asta e valabil pentru toată lumea. 

Niciun antrenament nu seamănă cu un joc. E important că e aici, că și-a dorit să fie și sunt convins că va fi în continuare”.

Programul grupei României în Liga Națiunilor:

12 octombrie: Cipru – România, Lituania – Kosovo
15 octombrie: Lituania – România, Kosovo – Cipru
15 noiembrie: România – Kosovo, Cipru – Lituania
18 noiembrie: România – Cipru, Kosovo – Lituania

Clasamentul grupei: 1. România 6p (6-1), 2. Kosovo 3p (4-3), 3. Cipru 3p (1-4), 3. Lituania 0p (1-4).

Rezultate înregistrate:

6 septembrie: Lituania – Cipru 0-1 (Pittas 34′), Kosovo – ROMÂNIA 0-3 (Man 40′, R. Marin 51′-pen., Drăguș 82′)
9 septembrie: Cipru – Kosovo 0-4 (Muriqi 9′-pen., 21′, Albion Rrahmani 48′, Dellova 55′), ROMÂNIA – Lituania 3-1 (Mihăilă 4′, R. Marin 87′-pen., Mitriță 90’+2 / Kučys 34′)

Lotul României pentru ”dubla” cu Cipru și Lituania

Portari: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0);

Fundași: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6);

Mijlocași: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor DICAN (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4);

Atacanți: George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4).

Please follow and like us:
Pin Share