Scrisoarea emoționantă pe care Ion Țiriac i-a trimis-o lui Rafael Nadal: „Prietene, ai numărul meu”

Scrisoarea emoționantă pe care Ion Țiriac i-a trimis-o lui Rafael Nadal: „Prietene, ai numărul meu”

Ion Țiriac (85 de ani) n-a rămas pasiv la anunțul lui Rafael Nadal (38 de ani) și i-a transmis o scrisoare emoționantă ibericului. „Regele zgurii” a transmis că se va retrage luna viitoare din tenis, după finala Cupei Davis.

Ion Țiriac, scrisoare emoționantă pentru Rafael Nadal: „Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată”

Deși s-a scris că s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima vreme, motiv pentru care ar fi fost internat într-un spital din Viena, Ion Țiriac n-a putut trece cu vederea anunțul lui Rafael Nadal privind retragerea din tenis. Cel mai bogat român i-a adus personal un omagiu tenismenului spaniol.

„Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îți scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani și pentru lumea sportului nostru.

Dăruirea, sacrificiul și respectul față de joc, pe teren și în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice și nu vor fi niciodată depășite.

Ești un prieten pentru mine și, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie față de tine, datorie  care nu poate fi plătită în bani sau titluri, ai dus totul la un alt nivel.

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung și aspect unic chiar în primul an un wildcard la Madrid și mă voi mândri și pentru asta. Prietene, ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine.

Ion”, este scrisoarea pe care Ion Țiriac i-a trimis-o lui Rafael Nadal.

„Regele zgurii” se retrage din tenis la 38 de ani

Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis joi, 10 octombrie, printr-un mesaj postat pe contul său oficial de Instagram. Spaniolul în vârstă de 38 de ani lasă în spate 22 de titluri de Grand Slam câștigate. Fost lider ATP timp de 209 săptămâni va juca pentru ultima dată în finala Cupei Davids, programată în noiembrie, la Malaga.

„Sunt aici pentru a vă anunța că mă retrag din tenisul profesionist. Realitatea este că au fost niște ani dificili, în special ultimii doi. Nu cred că am fost capabil să joc fără limitări”, a transmis Rafael Nadal.

Please follow and like us:
Pin Share