Florin Tănase, revenire spectaculoasă la FCSB?! Cum încearcă „șeptarul” campioanei să fie apt pentru derby-ul cu Dinamo. Video

Florin Tănase, revenire spectaculoasă la FCSB?! Cum încearcă „șeptarul” campioanei să fie apt pentru derby-ul cu Dinamo. Video

Florin Tănase (29 de ani) face tot posibilul să joace în derby-ul Dinamo – FCSB. După meciul câștigat de roș-albaștri cu Buzău, scor 3-2, FANATIK a anunțat în exclusivitate că „șeptarul” campioanei a suferit o ruptură musculară.

Florin Tănase, antrenament spartan cu Thomas Neubert. Revine la derby-ul cu Dinamo?

În această perioadă, FCSB se confruntă cu mai multe probleme medicale. Dacă Mihai Lixandru e indisponibil până în primăvara lui 2025, Florin Tănase și Adrian Șut au suferit accidentări mai ușoare, care îi dau bătăi de cap lui Elias Charalambous.

După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, roș-albaștrii au un program infernal. În următoarele cinci partide, FCSB are de jucat două derby-uri cu Dinamo, o dată în campionat și o dată în Cupă, cu Rangers, cu Rapid și cu Universitatea Craiova.

Dacă Șut a fost recuperat după ce a mers la Belgrad, la „vraciul” Marijana Kovacevic, în cazul lui Tănase, leziunea este lângă tendon, iar Marijana nu putea opera procedura.

Astfel, „șeptarul” a rămas la București și se pregătește intens cu Thomas Neubert.

Preparatorul fizic neamț al campioanei a postat pe Instagram un videoclip de la centrul său, iar în imagini se vede cum Florin Tănase lucrează cu haltera pentru partea inferioară a corpului. – vezi VIDEO

Gigi Becali e încrezător: „Revine în 2 săptămâni”

După ce Florin Tănase a primit verdictul RMN-ului, Mihai Stoica era pesimist în privința recuperării „șeptarului”. Președintele C.A. de la FCSB a transmis că „Tase” va lipsi minim trei săptămâni și va rata următoarele trei meciuri, cu Dinamo, Rangers și Rapid.

Gigi Becali a venit însă cu vești mai bune pentru fanii campioanei și are încredere că îl poate avea pe favoritul său încă din etapa a 13-a, atunci când e programat derby-ul Dinamo – FCSB. Meciul e duminică, 20 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 21:00.

„Tănase are doar o mică problemă. Își revine peste 2 săptămâni. Șut mâine sau luni începe antrenamentele. Ngezana o să joace cu Dinamo. Cu el n-am vrut să riscăm”, a explicat Gigi Becali.

Please follow and like us:
Pin Share