Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Ce veste importantă primesc Taurii de la Mihai Voropchievici

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Ce veste importantă primesc Taurii de la Mihai Voropchievici

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice ale momentului, în exclusivitate pentru FANATIK.

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024, realizat de Mihai Voropchievici

Berbecii trebuie să își mobilizeze forțele, să fie pregătiți să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa le spune că e mai bine să fie calmi, să nu se implice în certuri, că este mai bine așa. Cu răbdare și liniște vor trece de orice uragan.

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în săptămâna care urmează. Vor fi lucruri interesante, mai puțin știute.

Gemenii se învăluie într-o aură de mister. Sunt secretoși, misterioși, nu prea sunt guralivi, cum le stă lor în obișnuință. Vor să fie lăsați în pace, cu gândurile lor.

Racii vor da lovitura și se produce un salt calitativ rapid în existența lor. Au o rună foarte bună. Lovitura despre care vorbim se poate produce mai ales în carieră. Așadar, Racii vor ajunge într-un punct culminant și se vor bucura de lucruri frumoase.

Leii nu se lasă nici ei mai prejos. Runa le spune că vor primi numai vești bune. Astea pot fi un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Fecioarele trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

Balanțele au de dat o bătălie

Balanțele sunt prevenite că vor susține o mică bătălie. E un pic de agitație, ceva vorbe mai multe, nu grele neapărat. Rune le spune că vor câștiga în mod sigur în lupta în care se vor băga.

Scorpionii, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Săgetătorii sunt cu atenționare. Runa spune așa: este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. E bine să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea îngăduitori este cazul să fie mai fermi. Unde au fost prea duri, e bine să fie mai maleabili.

Capricornii sunt cu o rună fantastic de importantă. Runa aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Poate fi vorba despre mărirea familiei sau realizarea unui proiect profesional la care au visat de mai multă vreme.

Vărsătorii au o săptămână grea, în care trebuie să dea dovadă de forță și tărie. E o perioadă puțin mai grea pentru ei. Odată ce vor depăși anumite obstacole își vor da seama că sunt mult mai puternici. Cum e și vorba, ce nu te omoară, te întărește!

Peștișorii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare, de renaștere în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Deci, și pentru ei runele vin cu vești plăcute.

 

Please follow and like us:
Pin Share