Liga Campionilor la handbal feminin, etapa 5. Gloria Bistrița – Podravka Vegeta începe la 17:00. Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid se joacă tot în această rundă

Liga Campionilor la handbal feminin, etapa 5. Gloria Bistrița – Podravka Vegeta începe la 17:00. Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid se joacă tot în această rundă

Echipele românești se întorc pe parchet pentru etapa 5 din Liga Campionilor la handbal feminin. Gloria Bistrița are un meci accesibil, însă pentru CSM București și Rapid, weekendul se anunță a fi unul foarte complicat.

Live video Gloria Bistrița – Podravka Vegeta, Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid în etapa 5 din Liga Campionilor la handbal feminin

Sâmbătă de la 17:00, Gloria Bistrița primește vizita croatelor de la Podravka Vegeta. Echipa care a fost învinsă de CSM București cu 29-28, în urmă cu două etape, domină competiția internă din Croația, însă are zero puncte în primele patru meciuri din Champions League. Astfel, Bistrița este favorită la victorie și poate ajunge la patru puncte, cu două mai puține decât CSM București.

Misiunea “tigroaicelor“ va fi una mult mai complicată, deoarece Cristina Neagu, cea care a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Champions League, și colegele sale vor juca în deplasare, la Ljubljana. Krim are opt puncte și se clasează pe locul doi, care asigură calificarea directă în sferturile de finală. Krim a jucat cu Gloria în urmă cu două etape, iar bistricencele au pierdut acasă cu 30-35.

Rapid, cea de-a treia formație românească înscrisă în competiție are meci duminică, la Odense. Danezele sunt pe locul patru în grupa B și au doar un punct în fața giuleștencelor. Totuși, ele reprezintă o forță a continentului, astfel că rapidistele nu sunt bine văzute de către specialiști, în perspectiva acestui duel. Mai ales că formația alb-vișinie vine după două înfrângeri consecutive în Liga Campionilor, ultima cu Esbjerg.

Clasamentul din Grupa A și Grupa B ale Ligii Campionilor

Gloria Bistrița și CSM București sunt vecine în clasamentul grupei A, însă “tigroaicele“ stau mult mai bine, în ceea ce privește punctele. Gloria a pierdut ultimele două meciuri, cu Krim și Ferencvaros, iar șansele sale de calificare sunt reduse. Nici Rapid nu stă prea bine, însă giuleștencele se pot lăuda cu un punct mai mult, în grupa B, comparativ cu Gloria. Iată ierarhiile celor două grupe din care fac parte echipele românești:

Clasamentul grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Sursa foto: Flashscore

Cine transmite la TV live video Gloria Bistrița – Podravka Vegeta, Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid în etapa 5 din Liga Campionilor la handbal feminin

Toate partidele pe care echipele românești le vor disputa în runda a 5-a din Liga Campionilor la handbal feminin, vor fi transmise în România. Meciurile vor fi LIVE VIDEO și pe site-ul FANATIK.ro. Iată programul complet și televizările:

sâmbătă, 12 octombrie, ora 17:00 Ferencvaros – Gloria Bistrița (Prima Sport 1, Digisport 1)
sâmbătă, 12 octombrie, ora 19:00 Krim Ljubljana – CSM București (Prima Sport 1, Digisport 1)
duminică, 13 octombrie, ora 17:00 Odense – Rapid (Prima Sport 1, Digisport 1)

Cotele la pariuri pentru Gloria Bistrița – Podravka Vegeta, Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid

Gloria Bistrița este cea mai bine văzută echipă românească, de către bookmakeri, dintre cele care participă în acest sezon din Liga Campionilor. Echipa lui Florentin Pera are prima șansă la victorie, spre deosebire de CSM și Rapid. Iată cotele:

Gloria Bistrița – Podravka Vegeta – 1 solist are cota 1,21, X are cota 15,00, 2 solist are cota 6,00
Krim Ljubljana – CSM București – 1 solist are cota 1,72, X are cota 8,50, 2 solist are cota 2,75
Odense – Rapid – 1 solist are cota 1,30, X are cota 13,00, 2 solist are cota 4,65

Live text și rezumat video Gloria Bistrița – Podravka Vegeta, Krim Ljubljana – CSM București și Odense – Rapid

Pe FANATIK.ro găsești în timp real toate informațiile esențiale despre meciurile echipelor românești din Liga Campionilor, etapa 5, în format LIVE TEXT.
Te ținem la curent cu rezultatele, clasamentul actualizat al fiecărei grupe, precum și cu declarațiile antrenorilor și jucătoarelor de top.

La finalul partidelor, venim în sprijinul tău pentru a putea găsi imediat rezumatele video ale meciurilor și informații despre ce le așteaptă pe Gloria, CSM și Rapid în etapele următoare!

Please follow and like us:
Pin Share