Elena Lasconi nu are încredere în colegii ei de partid: „Pentru loialitate mi-am luat un câine”

Elena Lasconi nu are încredere în colegii ei de partid: „Pentru loialitate mi-am luat un câine”

Liderul USR a lansat și o serie de atacuri la adresa lui Clotilde Armand, zicând că e mai deștept Cătălin Drulă ca fosta primăriță a Sectorul 1. Sunt însă și calități pe care Elena Lasconi le apreciază la Clotilde Armand. 

SPUNE TREI CALITATI PE CARE LE APRECIEZI LA CLOTILDE SI TU NU LE AI: „Vorbește franceză mai bine decât mine, e mai slabă și mai înaltă decât mine și i se potrivesc tot felul de rochii și pantaloni. Hai să zicem că e mai bătăioasă ca mine, dar și eu sunt bătăioasă, e determinată”, a spus Lasconi.

Întrebată de asemenea pe cine ar lua pe o insulă pustie dintre Clotilde Armand și Cătălin Drulă, președinta USR a afirmat: „Cu niciunul n-am nicio problemă, dar cred că prima opțiune ar fi Cătălin.  E inteligent, ceea ce nu înseamnă Clotilde nu ar fi. Cred că avem multe lucruri de împărtășit mai ales din istoria recentă comună”. 

La solicitarea să numească doi colegi de partid care crede că ar unelti împotriva ei, Elena Lasconi a replicat: „Pentru loialitate mi-am luat un câine. Eu cred că suntem uniți, dar orice e posibil.

Lasconi vrea să o scoată pe Clotilde Armand de pe listele pentru Parlament. Scandal uriaș la vârful USR – SURSE

Please follow and like us:
Pin Share