Ilie Năstase se teme de meciul României din Cipru. Ce îi reproșează lui Mircea Lucescu: „Nu e așa ușor cum credem noi”. Exclusiv

Ilie Năstase se teme de meciul României din Cipru. Ce îi reproșează lui Mircea Lucescu: „Nu e așa ușor cum credem noi”. Exclusiv

Ilie Năstase îl apreciază foarte mult pe Daniel Bîrligea, iar neconvocarea sa la echipa națională a României l-a surprins. Fostul număr unu mondial a vorbit în FANATIK înainte de meciul cu Cipru.

Ilie Năstase, convins că naționala Ciprului îi va pune probleme României: „Are o echipă bună”

Ilie Năstase este un microbist înrăit și nu va rata nici „dubla” „tricolorilor” din Liga Națiunilor: „O să mă uit la ambele meciuri. Cu Cipru nu e așa ușor cum credem noi. Cipru are o echipă bună”.

„Nasty” a avut și un mesaj pentru jucătorii lui Mircea Lucescu: „Nu joacă cei 4.000 de suporteri români din tribune. Trebuie să câștigăm ambele meciuri și le doresc mult baftă. Hai, România!”.

Cu toate acestea, Năstase și-ar fi dorit ca selecționerul să îl convoace pe Daniel Bîrligea de la FCSB: „Nu prea l-au băgat la națională, acum nici nu l-au chemat. Nu știu de ce. Dacă o să fie în continuare așa bun, o să îl cheme. Eu zic că nu are cum să nu îl convoace Mircea Lucescu”.

Ilie Năstase, pe aceeași lungime de undă cu Gigi Becali. Patronul FCSB i-a reproșat lui Mircea Lucescu neconvocarea lui Bîrligea

Gigi Becali a pus presiune pe selecționerul României înainte de meciurile cu Cipru și Lituania: „Dumneavoastră ce credeţi? Trebuia să fie la echipa naţională? Hai să vedem valoric, din punct de vedere financiar. Dacă un jucător costă 2,4 milioane de euro… Spune-mi altul care costă 2 milioane?

Nu vor să-l cheme la națională. La Lucescu nu avem voie să comentăm, dar totuși zicem părerea. Adică nu îl contestăm pe Lucescu sau ceea ce face el. El este judecător, dar comentăm hotărârea. Putem și noi să comentăm anumite lucruri”.

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, este de aceeași părere cu Gigi Becali: „Noi am făcut o analiză aici și cu tot respectul, că Lucescu e Lucescu. Nu ai argumente fotbalistice să-l chemi pe Alibec și să nu îl chemi pe Bîrligea”. 

Lui Lucescu nu poţi să îi dai lecţii, tu Becali. Îi dai lecţii lui Răzvan Lucescu, nu lui Mircea Lucescu (n.r. râde). Nu pot să spun, e Mircea Lucescu. Poate are prieteniile lui, simpatiile lui.

Şi la fotbal. A fost pe la Rapid. E mai prieten cu Şucu. Zic şi eu. Mai glumim, ce să facem? Când e vorba de Lucescu niciodată n-o să zic… Chiar dacă am ceva, nu mai zic. Acum m-am scăpat cu prietenia. Trebuia să îmi muşc limba”, a mai spus patronul FCSB-ului.

Please follow and like us:
Pin Share