Horoscop karmic 14-20 octombrie 2024. Zodiile de foc se ceartă cu toată lumea

Horoscop karmic 14-20 octombrie 2024. Zodiile de foc se ceartă cu toată lumea

Horoscop karmic 14-20 octombrie 2024. Zodiile de foc au o săptămână ceva mai complicată, în care își cer drepturile, dar nu pe un ton tocmai prietenos.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) vor avea o săptămână complicată din punct de vedere karmic. Certurile pornesc, în mare parte, de la bani sau de la niște angajamente pe care ceilalți nu le-au respectat față de ele.

Leii sunt cei mai vehemenți și reușesc să devină destul de incomozi la locul de muncă, deși dreptatea e de partea lor. Berbecii pot ajunge la cuțite cu persoana iubită, în timp ce Săgetătorii se ceartă cu prietenii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse pe investigat. Duc o muncă de cercetare interesantă pentru a-și atinge un țel. Taurii sunt cei mai meticuloși dintre cele trei zodii. Fecioarele comunică fără oprire și pun o serie de întrebări pentru a se pune la curent cu ce le macină.

Capricornii pot avea un noroc financiar nesperat. Cineva le poate înapoia o datorie de care aceștia au și uitat.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt prinse în tot felul de situații din care trebuie să iasă cu fruntea sus. Nu vor fi situații ușoare, ba chiar unele destul de complicate, mai ales emoțional.

Gemenii fac față cel mai bine convulsiilor sentimentale. Vărsătorii s-ar putea să verse niște lacrimi până se vor prinde de anumite lucruri. Balanțele duc și ele niște dispute interioare.

Zodiile de apă, pe drumul dreptății

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au de-a face cu tot felul de persoane care le pun bețe-n roate. Racii se războiesc cu bârfitorii, Scorpionii trebuie să dovedească și ei ce minciuni s-au spus pe la colțuri.

Peștii sunt ceva mai avantajați, căci lor li se face dreptate fără să miște un deget. Doar stau pe margine și gustă din gloria victoriei pentru care n-au muncit, ci a făcut-o destinul.

 

Please follow and like us:
Pin Share