Fanatik SuperLiga, duminică, 13 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după Cipru – România

Fanatik SuperLiga, duminică, 13 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după Cipru – România

Horia Ivanovici se întoarce cu o ediție de colecție FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care va avea loc duminică, 13 octombrie, de la ora 10:30. În emisiune se va dezbate jocul Cipru – România, show-ul putând fi urmărit în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, duminică, 13 octombrie, ora 10:30! Lupu, Răchită, Dică și Stoichiță, invitații lui Horia Ivanovici

Invitații lui Horia Ivanovici vor fi din nou la înălțime. În platou se vor afla Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Nicolae Dică, iar, de la Larnaca, va interveni telefonic și Mihai Stoichiță, care va veni cu cele mai proaspete informații din tabăra „tricolorilor”.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, este programat meciul Cipru – România, al treilea pentru Mircea Lucescu în calitate de selecționer. După primele două partide din Liga C Grupa 2, „tricolorii” aveau maximum de puncte în urma victoriilor cu Kosovo (3-0) și Lituania (3-1).

Prin urmare, duminică dimineața nu aveți voie să nu fiți conectați la cel mai tare show de sport din onlineul românesc. Luați telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune rapidă la internet. Atât aveți nevoie pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de la ora 10:30.

Schimbările pe care le pregătește Mircea Lucescu. Ce dileme a avut selecționerul

Înaintea meciului cu Cipru, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum vrea să joace selecționerul în partida de la Larnaca. Se pare că selecționerul și-a creionat deja un prim „11” și vrea să meargă în continuare pe mâna lui în această campanie de UEFA Nations League.

Singurele posturi care i-au dat bătăi de cap lui Mircea Lucescu au fost cel de atacant lateral stânga și cel de vârf împins. Il Luce a avut de ales între Alex Mitriță și Valentin Mihăilă în flancul stâng al atacului, iar în centru între Drăguș și Denis Alibec.

Când are loc premiera show-ului Fanatik SuperLiga

FANATIK SUPERLIGA este emisiunea sportivă care face valuri în media românească! Te așteptăm să ne urmărești LIVE pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Săptămâna aceasta show-ul moment vă încântă și duminică, cu o ediție specială, destinată echipei naționale a României.

Ca de fiecare dată, după orice eveniment de marcă din sportul românesc, suntem aici să îți aducem toate detaliile. Nu uita că premiera emisiunii este disponibilă și pe canalul de YouTube FANATIK.RO, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, în aceleași zile, la ora 17:30. Fii parte din acțiune!

O emisiune de amploare, precum FANATIK SUPERLIGA, are nevoie de susținători pe măsură! De aceea, ne bucurăm să avem alături de noi SUPERBET, sponsorul principal al SuperLigii. Iar pentru a ne menține energici înainte de fiecare rundă, AQUA CARPATICA este sponsorul nostru premium care ne răcorește chiar și în zilele ploioase de toamnă.

Please follow and like us:
Pin Share