Mihai Stoica își face „mea culpa”. Oficialul FCSB și-a prezentat scuzele unui fotbalist convocat de Lucescu: „Sunt convins că n-am dreptate”

Mihai Stoica își face „mea culpa”. Oficialul FCSB și-a prezentat scuzele unui fotbalist convocat de Lucescu: „Sunt convins că n-am dreptate”

Mihai Stoica a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui George Pușcaș. Președintele C.A. de la FCSB și-a schimbat însă opinia înaintea meciului Cipru – România, din a treia etapă a Ligii Națiunilor.

Mihai Stoica și-a schimbat părerea despre George Pușcaș. De ce a început să îl aprecieze

George Pușcaș (28 de ani) se numără printre „tricolorii” convocați de Mircea Lucescu pentru dubla cu Cipru și Lituania din Liga C – Grupa 2 a UEFA Nations League. Atacantul lui Bodrum, care are 44 de selecții și 11 goluri la prima reprezentativă, se va lupta pentru titularizare cu Denis Drăguș și Denis Alibec.

„Puşcaş e un vârf combativ. Eu vă spun ceva. Mărturisesc că am început să mă uit mai atent la el pentru că prea toată lumea îl ia. Contra l-a luat, Edi Iordănescu l-a luat, acum îl ia şi Mircea Lucescu. Rădoi l-a luat. 

Nu mi-a plăcut niciodată, dar sunt convins că n-am dreptate, că nu l-am judecat cum trebuie, că nu i-am observat calităţile, deşi le ascunde în ultima vreme”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

În acest sezon, George Pușcaș pare să se simte foarte bine în Turcia, la Bodrum F.K., acolo unde s-a transferat în vară. Până acum, „Puski” a jucat cinci meciuri în Super Lig, reușind să marcheze trei goluri.

Nou-promovată în campionatul Turciei, Bodrum este a 11-a echipă din cariera lui George Pușcaș, după Liberty Oradea, Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa și Genoa.

Pușcaș, pedepsit de Lucescu

În primul meci din Liga Națiunilor, George Pușcaș a jucat 7 minute în finalul meciului Kosovo – România 0-3. După partida de pa Priștina, vârful lui Bodrum a fost „pedepsit” de Mircea Lucescu.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Pușcaș a fost scos din lot pentru partida România – Lituania 3-1. Ar fi trebuit să fie ultima convocare a lui Pușcaș în mandatul lui Il Luce, care i-a mai dat însă o șansă după evoluțiile bune de la Bodrum.

Please follow and like us:
Pin Share