Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 octombrie 2024. Ce se întâmplă cu zodiile

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 octombrie 2024. Ce se întâmplă cu zodiile

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 octombrie 2024. Ce schimbări apar în viața nativilor și cum vor arăta zilele următoare din punct de vedere astrologic.

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 13 – 19 octombrie 2024. Ce se va întâmpla în viața nativilor în această perioadă

Alina Bădic a venit cu cele mai importante previziuni astrale pentru săptămâna care urmează. Împreună cu Lucrețiu Tudoroiu, astrologul a vorbit despre cele mai importante schimbări din perioada 13 – 19 octombrie.

Berbec

Urmează o perioadă de echilibru pentru nativii Berbec. Datorită trigonului dintre Neptun, Marte și Pluto, în viața Berbecului vor apărea anumite elemente care îi vor aduce liniștea sufletească.

Taur

Nativii Taur se vor axa pe descoperirea propriei persoane. Vor avea ocazia să afle adevăruri despre ei înșiși și vor pune accentul pe partea spirituală, lăsând planul material pe locul secund.

Gemeni

Gemenii pot spune că sunt răsfățații săptămânii care urmează. Vor avea parte de multe beneficii și sunt cu adevărat norocoși. De asemenea, se anunță la orizont călătorii care le vor aduce multe câștiguri.

Rac

Luna, Pluto și Neptun își pun amprenta asupra acestor nativi. Tocmai de aceea, în perioada 13 –  19 noiembrie, Racii vor fi mai empatici ca niciodată și vor rezona cu problemele celor din jur.

Leu

Leii nu traversează deloc cea mai bună perioadă a lor. Din cauza prezenței Soarelui în Balanță, nativii acestei zodii vor simți că energia lor nu este la cote maxime. De asemenea, Soarele conjunct cu Mercur le va aduce o trădare din partea unei rude.

Fecioară

În perioada 13 – 19 octombrie, Fecioarele vor oscila între adevăr și aparență. Acești nativi vor trebui să fie foarte atenți la gândurile lor și să se asigure că le înțeleg pe deplin.

Alina Bădic a anunțat că va urma o săptămână plină de tensiuni pentru Vărsător

Balanță

Nativii Balanță vor fi surprinși de propria persoană. Vor avea ocazia să descopere că sunt mai echilibrați decât credeau, iar asta îi va ajuta să își valorifice potențialul la maxim.

Scorpion

Nativii Scorpion pun accentul pe organizare. Nu vor să piardă nimic din vedere, tocmai pentru a avea profit pe termen lung. De asemenea, Scorpionii vor discuta concret și punctual cu persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu ei.

Săgetător

Nativii Săgetător vor traversa o perioadă destul de agitată. Se anunță conflicte puternice cu unele persoane care deja nu ar mai trebui să facă parte din anturajul lor.

Capricorn

Prezența lui Saturn îi va motiva pe Capricorni să își caute noi hobby-uri. Acești nativi se vor înconjura de persoane cu care rezonează în totalitate și vor evita cu orice preț conflictele inutile.

Vărsător

Pluto se află în tensiuni cu Mercur și cu Soarele și nu este deloc un semn bun pentru Vărsător. Vor apărea agresiuni minore din partea unor persoane pe care nu le simpatizează, dar care îi pot învăța lecția permisivității.

Pești

Urmează o perioadă benefică pentru Pești, din toate punctele de vedere. Nu vor lipsi din peisaj nici grijile care, de data asta, vor fi legate de anumite responsabilități.

Please follow and like us:
Pin Share