Centenarul “lupilor”! Petrolul Ploiești, egal în amicalul de gală cu Vitesse Arnhem. Scenografii spectaculoase și invitați de marcă. Video

Centenarul “lupilor”! Petrolul Ploiești, egal în amicalul de gală cu Vitesse Arnhem. Scenografii spectaculoase și invitați de marcă. Video

Petrolul Ploieşti împlineşte 100 de ani de la înfiinţare. Chiar dacă ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor peste zi, curcubeul a apărut deasupra stadionului “Ilie Oană” pentru ora meciului cu Vitesse Arnhem.

Centenarul “lupilor”! Petrolul Ploiești joacă un amical de gală cu Vitesse Arnhem

Fanii au umplut stadionul şi au afişat scenografii spectaculoase pentru acest moment aniversar. În tribune au fost şi invitaţi de marcă. Şi-a făcut apariţia premierul Marcel Ciolacu, dar şi fostul jucător al “lupilor”, Adrian Mutu.

În minutul 24 al meciului, la ora 19:24, a fost un spectacol cu drone deasupra stadionului “Ilie Oană” care a durat 10 minute, timp în care confruntarea cu olandezii a fost întreruptă şi nocturna stinsă. VEZI VIDEO 

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă a fost sărbătoare în jurul stadionului. Muzică, mâncare şi activităţi interactive au fost pregătite de organizatori ca încălzire pentru meciul cu olandezii. Din păcate, vremea nu a ţinut cu “lupii”.

Ploaia s-a oprit înaintea meciului! Gloriile au făcut turul stadionului

A plouat abundent la Ploieşti, dar chiar înainte de startul confruntării a ieşit curcubeul deasupra stadionului “Ilie Oană”. În tribune s-au strâns în jur de 12.000 de oameni, puţine locuri mai fiind libere.

Înainte de startul confruntării, o parte dintre foştii jucători ai Petrolului au făcut un tur al arenei, fiind ovaţionaţi de miile de suporteri prezenţi la sărbătoarea Centenarului. Printre cei prezenţi se află:

Younes Hamza, Eugen Baştină, fostul antrenor Florin Pîrvu, Ştefan Preda, Octavian Grigore, Eduard Iuhaş, Aurelian Leahu, Ion Cojocaru şi mulţi alţii. “Lupii” din teren au avut şi ei echipament de gală, special creat pentru acest eveniment.

Marcel Ciolacu, la stadion: “Au eliminat-o pe Vitesse acum vreo zece ani”

Premierul Marcel Ciolacu a primit o eşarfă din partea celor de la Petrolul Ploieşti şi a oferit o scurtă declaraţie la intrarea pe stadion: „La mulți ani, Petrolul! Știu că nu stau rău. Au eliminat-o pe Vitesse acum vreo zece ani, iar acum în primele șase, nu?”, a spus premierul, conform Prosport.

Sărbătoarea “centenarului” a fost programată într-o zi specială pentru Petrolul Ploieşti. În urmă cu fix 58 de ani, “lupii” învingeau Liverpool cu 3-1 în Cupa Campionilor Europeni.

Please follow and like us:
Pin Share