Acuze-șoc! „Reghecampf a amenințat-o pe soția fostului fotbalist de la Steaua. I-a amenințat și copilul! E caz penal!”

Acuze-șoc! „Reghecampf a amenințat-o pe soția fostului fotbalist de la Steaua. I-a amenințat și copilul! E caz penal!”

Într-o emisiune specială marca FANATIK, Anamaria Prodan a discutat despre problemele pe care le-a adus Laurențiu Reghecampf. S-a referit la arestări și la anumite conflicte cu soția fostului fotbalist de la Steaua, Gabriel Enache.

Anamaria Prodan: „Eu când l-am văzut… Doamne ferește!”

Anamaria Prodan a purtat un dialog cu Horia Ivanovici despre „circul” făcut de Laurențiu Reghecampf într-o sală de judecată. Agentei Sportive nu i-a venit să-și creadă ochilor cu cine a venit însoțit fostul soț al ei.

„A intrat în sală și a venit cu martorul lui. Eu când l-am văzut, Doamne ferește. Eu în familia noastră n-am avut așa ceva. Nu am avut arestați în Olanda cu credit card-uri, noi n-am avut între noi celebrul arestat prin amsterdam Dinte. Un paparazzo care lucra la un serial de scandal.

Iar eu am venit cu Lena, fina noastra, care a fost martor să povestească ce familie frumoasă. Lena Enache este soția lui Gabi Enache. Fina noastra, i-am botezat copilul”, a spus Anamaria Prodan.

Ulterior, centrul atenției s-a mutat pe interacțiunea lui Laurențiu Reghecampf și al martorului său în legătură cu cei din sală. În plus, fostul antrenor al Stelei a adus amenințări lui Gabi Enache și familiei sale, după declarațiile impresarei de fotbal.

„Eu când mi-am dat seama cine e, am zis Doamne ferește. Nu ai cum să te asociezi, i-am zis pe hol: “Laurențiu, n-ai cum să te asociezi. Ai făcut atât de multe greșeli. Cum să-ți asociezi tu imaginea și numele cu așa ceva? Ai pus numele omului ăsta pe Google să vezi cine este?” Râdea: “Ce mă interesează pe mine, el a venit să spună ce știe.”

Mă rog, a venit Lena care i-a zis “Bună ziua, nașu”. Nu i-a răspuns, nici lui Enache, ca a venit și Gabi cu noi”, a adăugat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, amenințări dure la adresa lui Gabriel Enache

Soția lui Gabi Enache, fostul jucător al Stelei București, a rămas mască la atitudinea lui Laurențiu Reghecampf. După ce și-a exprimat doleanțele Aneimariei Prodan, agenta sportivă a dezvăluit cum a șantajat și amenințat antrenorul de fotbal pe finii săi.

„Zice: “Atât de mult rău ne-a făcut acest om, gratuit, încât eu nu înțeleg”. Și eu îi zic: “Păi ce ți-a făcut, Lena?”, și a zis: “În primul rând, ne-a sunat și ne-a amenințat într-un hal fără de hal”. Deci eu am zis că el a mai făcut greșeli de genul acesta și este pe youtube, cu amenințări, cu moarte, cu te tai te etc.

(n.r. și cu ce a amenințat-o pe Lena?) Că dacă vine la proces la Fond, deci acum un an, îi distruge cariera lui bărbată-su, îl sună pe Mititelu, îl dă afară de la echipă. “Să aibă mare, mare grijă Lena că are o fetiță”… mă tu îți dai seama? Ăstea sunt înregistrate”, a adăugat Anamaria Prodan.

Agenta de fotbal a spus că fostul ei soț este la al doilea caz de genul acesta. Prima dată, după vorbele sale, Prodan a reușit să îl scape de o doamnă cu care fostul antrenor al Stelei a intrat în încurcătură: „Abia am convins-o pe fata aia să nu folosească înregistrarea și să-și retragă plângerea de la secție, să nu-i facă rău lui Laurențiu”, a spus Anamaria.

„”Vin, știu unde stai, te aștept, mă-ta e bolnavă, stai să vezi”. Deci ceva… Sunt amenințări cu moartea, cu viața. Lena le are pe toate, a spus: “Eu le predau pentru că nu se poate așa ceva”. Deja s-a dus, s-a discutat. Este ceva rău”, a mai spus invitata lui Horia.

Martorul adus de Reghe o spiona pe Anamaria Prodan!?

Așadar, Horia Ivanovici și invitata sa au discutat despre cele întâmplate în sala de judecată. În viziunea ei, martorul adus de Laurențiu Reghecampf nu era cunoscut de familia Prodan – Reghecampf, deși a declarat că este amic cu antrenorul.

„Îi spunea judecătorul: “Domnule, Petrișor. Știți că sunteți sub jurământ? Știți că ați jurat să spuneți adevărul? Mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoarea”. “Ăăă, eu sunt tovarăș la catarama cu Reghecampf de 10 ani”. I-am zis: “Nu-l cunoaștem. Întrebați-l, domnule judecător, dacă a fost în casa noastră. Ai fost la vreo petrecere de-a noastră din toți anii ăștia, 16 ani?”. 

“Nu. Eu eram cu paparații, făceam anchete”. Și în toți anii ăștia îi dădea raportul lui Reghecampf cât de nenorocită sunt eu, cât de ușuratică sunt eu”, a încheiat Anamaria Prodan.

ACUZE ȘOCANTE: “Reghecampf A AMENINȚAT-O PE SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST DE LA STEAUA!”

Please follow and like us:
Pin Share