Basarab Panduru avertizează după Cipru – România 0-3: „O victorie bună, dar să nu uităm împotriva cui jucăm”

Basarab Panduru avertizează după Cipru – România 0-3: „O victorie bună, dar să nu uităm împotriva cui jucăm”

„Pandi” este de părere că victoriile obținute într-o grupă cu naționale mai slab cotate decât România pot fi o capcană pentru fotbaliști, dacă nu înțeleg că adversarii nu pun multe probleme.

Basarab Panduru avertizează după Cipru – România

Basarab Panduru îi avertizează pe fotbaliștii naționalei după victoria cu Cipru, aducându-i cu picioarele pe pământ: „Rezultatul este bun, trebuie să fim bucuroși, mulțumiți de rezultat. Au fost și unele momente mai puțin bune, dar rezultatul e bun.

Tot ce se întâmplă de când a venit Mircea Lucescu este bine. Noi nu am început primele 15 minute foarte bine, dar atunci a venit primul nostru gol.

După au venit celălalte goluri și lucrurile s-au liniștit. E rezultatul bun, arătăm că suntem din altă ligă, nu putem juca împotriva Cipru, Lituania sau Kosovo, pentru că suntem mai buni”.

„Să nu uităm împotriva cui jucăm!”

Basarab Panduru a continuat și a explicat că ținta României nu trebuie să fie doar terminarea grupei C din Liga Națiunilor pe primul loc, ci obținerea unui loc pentru Campionatul Mondial din 2026:

„În a doua repriză, am intrat mai relaxați, rezervele au intrat tot în stilul ăsta. Mie nu mi-a plăcut repriza a doua, dar cred că Mircea Lucescu va avea un mesaj pentru jucători, pentru că indiferent de adversari trebuie să jucăm serios.

Să nu uităm unde suntem și cu ce adversari jucăm. Să nu fie o capcană în care să ne ducem toți să credem că suntem mai buni decât e cazul. Suntem buni, unde suntem”.

„Trebuie să ieșim de unde suntem, să urcăm în grupa B a Ligii Națiunilor, să ne jucăm șansa pentru Campionatul Mondial. Nu trebuie să trecem peste o victorie, dar nici să facem o mare petrecere după această victorie.

E foarte important că lumea vine alături de echipa națională și că lumea vrea să vadă pe stadion cum joacă echipa națională”, a mai spus Basarab Panduru, la TV PrimaSport.

Please follow and like us:
Pin Share