Gică Hagi, alături de soția lui Ianis la Cipru – România. Unde a ales să stea în tribună “Regele”

Gică Hagi, alături de soția lui Ianis la Cipru – România. Unde a ales să stea în tribună “Regele”

A început meciul dintre Cipru și România din Liga Națiunilor UEFA. Printre oficialii și fanii români prezenți în Larnaca, Gica Hagi a fost surprins în tribune. Antrenorul lui Farul Constanța este situat într-o zonă separată de oficialii FRF.

Gică Hagi, printre cei 5.000 de români la Cipru

Partida dintre Cipru și România se încadrează în etapa a 3-a din Liga Națiunilor UEFA. România are maxim de puncte după două etape, în timp ce prima selecționată a Ciprului are o victorie cu Lituania și un eșec cu statul Kosovo.

În prealabil s-au anunțat aproximativ 5.000 de români prezenți în Larnaca. Printre aceștia, Gheorghe Hagi alături de soția sa Marilena și Elena, soția lui Ianis Hagi, au fost văzuți într-un sector separat din tribuna oficială a stadionului. Familia Hagi nu va sta în sectorul oferit oficialilor de la FRF.

Prezența „Regelui” nu a fost întâmplătoare. Gică Hagi a fost filmat în avionul care îl ducea din București spre Cipru, chiar de către un microbist. „Zidul Galben” și-a făcut apariția și în Larnaca cu aproape 5.000 de fani care au făcut deplasarea.

Gheorghe Hagi a jucat de patru ori împotriva primei selecționate a Ciprului. Prima dată s-a întâmplat în anul 1973, în cadrul preliminariilor pentru EURO 1984. În calificările pentru Cupa Mondială din 1994, Gică Hagi a înscris un gol în duelul cu Cipru. Scorul final a fost 4-1 pentru „Tricolori”.

Primul 11 al României este neschimbat

Mircea Lucescu a decis să nu modifice niciun jucător în partida cu naționala Ciprului. Până acum, de la revenirea lui „Il Luce” la cârma primei selecționate, România nu a pierdut niciun meci și a cumulat maximum de puncte în Liga Națiunilor.

„Sunt pregătit să jucăm pentru trei puncte, să demonstrăm că le merităm, că nu plouă cu puncte. Cele şase puncte ne dau încredere. E un meci foarte greu, ei au schimbat antrenorul, sistemul de joc. Trebuie să ne adaptăm rapid condiţiilor de joc şi potenţialului adversarului. 

Ei sunt cei care au obţinut cele şase puncte, e primul meci dintre cele două şi e normal să nu fac schimbări. E o echipă omogenă, se cunosc de mult şi ceilalţi sunt pregătiţi să joace. De fiecare dată am jucat cu 15 jucători, nu există titulari şi când intră pe teren şi ceilalţi trebuie să dea tot”, a declarat Mircea Lucescu înainte de partidă, potrivit Orange Sport.

România a câștigat partidele cu Kosovo și Lituania. La Pristina, „Tricolorii” au marcat de 3 ori și nu au încasat niciun gol. La meciul cu Lituania din București, oaspeții l-au învis o dată pe Ștefan Târnovanu și au înscris un gol. Însă, românii au venit cu replica și au marcat de alte 3 dăți.

Primul “11” al României cu CipruNiţă – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Bancu – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Man, Drăguş, Mihăilă.

Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Manea, Ghiță, Alibec, Chipciu, Pușcaș, Hagi, Coman, Olaru, Mitriță, Sorescu

Please follow and like us:
Pin Share