Fostul jucător de la FCSB și Universitatea Craiova, prezentat ca antrenor la un club de tradiție din Bulgaria! Cum s-a descurcat la debut

Fostul jucător de la FCSB și Universitatea Craiova, prezentat ca antrenor la un club de tradiție din Bulgaria! Cum s-a descurcat la debut

Hristo Zlatinski a jucat la FCSB și Universitatea Craiova, iar după retragere și-a început cariera de antrenor în Bulgaria. Fostul jucător din SuperLiga i-a luat locul lui Lubo Penev la Lokomotiv Plovdiv, care se află pe locul 10 în clasamentul Ligi 1 din Bulgaria.

Fostul jucător de la FCSB și Universitatea Craiova, prezentat ca antrenor la un club de tradiție din Bulgaria! Cum s-a descurcat Hristo Zlatinski la debut

Hristo Zlatinski este un fost fotbalist cunoscut în fotbalul românesc și cel bulgar, fiind om de bază la Ludogoreț, Universitatea Craiova și FCSB în trecut. După retragerea din cariera de jucător, bulgarul de 39 de ani și-a început cariera de antrenor.

Fostul internațional bulgar a pregătit „satelitul” celor de la Lokomotiv Plovdiv până în urmă cu o zi, atunci când șefii clubului i-au dat o veste excelentă. Hristo Zlatinski a fost promovat după plecarea lui Lubo Penev de pe banca tehnică.

Fostul căpitan al Universității Craiova a fost prezentat ca antrenor interimar la Lokomotiv Plovdiv. Clubul de tradiție din Bulgaria a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook: „PFC Lokomotiv Plovdiv a început oficial negocierile pentru rezilierea contractului lui Luboslav Penev de comun acord.

Vor fi purtate discuții și cu asistenții săi – Atanas Stoilov, Nikola Solakov, Angel Pavlov și Martin Mitev. Până la anularea definitivă a contractelor, „alb-negrii” vor fi conduși de Hristo Zlatinski”.

Lubo Penev a plecat de la Lokomotiv Plovdiv după un scandal de proporții cu patronul și directorul sportiv al formației, Ilko Pirgov. Oficialul grupării din Bulgaria l-a acuzat pe antrenor de lipsă de profesionalism.

Situația tensionată de pe banca tehnică a celor de la Lokomotiv Plovdiv a venit într-un moment în care patronul Hristo Krusharski era contestat de o parte din fani. Hristo Zlatinski a fost de partea finanțatorului bulgar și chiar și-a depus demisia în urmă cu trei săptămâni în semn de protest față de tratamentul la care este supus acționarul majoriar.

Hristo Zlatinski a debutat într-un amical la Lokomotiv Plovdiv

Hristo Zlatinski a debutat la Lokomotiv Plovdiv chiar în a doua zi de la prezentarea oficială. Formația tehnicianului a reușit să scoată un rezultat de egalitate în amicalul cu Arda, scor 1-1, iar rezumatul meciului a fost postat pe pagina oficială a clubului bulgar.

„Rezultat final: Lokomotiv – Arda 1:1. Întâlnirea a început cu un minut de reculegere în memoria lui Atanas Dramov. Duelul de minute: 1′ Start intalnire la terenul auxiliar “Lauta”. 8′ greva lui Marcelio, intervine garda oaspete.

12′ Direct gratuit pentru Lokomotiv, Petkov aruncă direct în perete. 20′ Lovitura slabă a lui Marcelio este salvată de portarul Ardei. 24′ Centrarea dintr-un colț a fost observată de Segura, mingea a ieșit. 32′ O nouă lovitură de colț în fața ușii oaspeților, depistat Iliev, iar paznicul lui Arda prins.

39′ Martin Petkov a intrat în zona de pedeapsă și lovește periculos, portarul a lovit într-un colț. 45′ Sfârșitul primei reprize. 46′ Începutul reprizei a doua. 50′ Marsilio centre pentru Pascalev, ultima lovitură cu capul, dar mingea a trecut de gol.

60 “Medved străpuns din stânga și țintit grinda, a urmat lovitura lui Karakashev, Gospodinov intervine și lovind din nou în stâlpul lateral. 62′ GOL pentru Arda. Chinonso Ofor a primit la limita terenului de pedeapsă și cu o lovitură de transfer a marcat 0:1.

70′ O nouă oportunitate bună înaintea Ardei via Ofor. 72′ Lovitură puternică în diagonală a unui jucător invitat trece pe lângă ușa lui Tomov. 77′ Karakashev a fost dus singur împotriva lui Anatoli Gospodinov, paznicul a ieșit și a dat lovitura.

80′ Acțiunea multicurs s-a încheiat cu o pasă de Marsilio la Karakashev. Ultima detectată, mingea a trecut la centimetri de stâlpul lateral. 83′ O lovitură de la distanță a lui Karakashev, Gospodinov intervine din nou. 

GOL 84′ pentru Lokomotiv! Danilo Polonsky l-a dus pe Juan Perea pe o poziție separată, care și-a dat seama pentru 1:1. 88′ Împușcat de Chinonso Ofor, intervine Christian Tomov. 90’ Sfârșit de meci. Echipa de start: 88. Martin Lukov, 44. Angel Lyaskov, 91. Jorge Segura, 3 ani. Kaloyan Kostov, 12 ani. Efe Ali, 22. Ivaylo Ivanov 6. Hristo Ivanov 14. Dimitar Iliev 10. Martin Petkov are 80 de ani Marcelio 9. Juan Perea. 

Rezerve: 81. Christian Tomov 4. Martin Pascalev, 5 ani. Todor Pavlov, 20. Milos Petrovich, 7 ani. Danilo Polonsky, 21 de ani. Vladimir cel Medved, 19 ani. Martin Haidarov, 33 de ani. Georgi Karakashev, 11 ani. Daniel Madjarov, 16 ani. Vidol Seimenski, 71. Veselin Prazov”, au scris bulgarii.

Please follow and like us:
Pin Share