Gică Popescu, precaut înainte de Rapid – Farul: „Antrenor nou, cu ambiții, public extraordinar. Sunt favoriți!”

Gică Popescu, precaut înainte de Rapid – Farul: „Antrenor nou, cu ambiții, public extraordinar. Sunt favoriți!”

Dinamo – FCSB nu este singura partidă de top din etapa cu numărul 13 din Superliga. Farul Constanța se va deplasa în capitală pentru duelul cu echipa pregătită de Marius Șumudică, Rapid București.

Gică Popescu, săgeți către Rapid înaintea meciului direct: „Sper să-și găsească cadența după meciul cu noi”

Rapid București și Farul Constanța sunt vecine de clasament înaintea duelului direct, ambele cu 13 puncte acumulate în primele 12 etape disputate, mult sub ceea ce și-au propus cluburile înaintea sezonului.

Atât Marius Șumudică, cât și „Regele” Gheorghe Hagi vor căuta să treacă peste perioada mai puțin reușită din prima jumătate a stagiunii. Gică Popescu a prefațat partida din Giulești și a trimis „săgeți” către rivali.

Concret, președintele Farului speră ca Rapid să nu-și revină din forma slabă, cel puțin până la meciul cu formația sa. „Baciul” îi vede pe giuleșteni favoriți în partida directă.

„Rapid este o echipă cu jucători foarte buni. Nu știu de ce nu-și găsesc cadența și sper să nu o găsească nici la meciul cu noi. Să și-o găsească după aceea.

Au un antrenor nou, cu ambiții, un pubic extraordinar, care pune presiune, nu va fi ușor. Rapid e favorită!”, a declarat Gheorghe Popescu, conform DigiSport.

Aaron Boupendza, Clinton N’Jie și Alex Dobre au debutat la Rapid. Giuleștenii au fost învinși de o echipă de Liga 2

Marius Șumudică a folosit perioada de pauză cauzată de meciurile echipelor naționale pentru a organiza un meci de verificare, având ocazia să observe noile achiziții. Sâmbătă, 12 octombrie, Aaron Boupendza, Clinton N’Jie și Alex Dobre au fost titulari în amicalul jucat de Rapid împotriva FC Voluntari.

Alb-vișiniii nu au avut o prestație bună și au cedat în fața echipei de pe locul 8 în clasamentul ligii secunde. Ilfovenii s-au impus cu 1-0, grație unui gol marcat de Andreș în minutul 55.

Datorită absenței mai multor jucători ai Rapidului, care sunt la loturile naționale, Marius Șumudică a ales următoarea formulă de start pentru meciul cu FC Voluntari: Aioani – Onea, Săpunaru, Blazek, Braun – Hromada, Christensen – Al. Dobre, N’Jie, Micovschi – Boupendza.

Prin urmare, toate cele trei noi achiziții, Dobre, N’Jie și Boupendza, au fost titulari, dar au fost înlocuiți după doar 56 de minute de joc, fiind înlocuiți cu Hasani, Șucu și Burmaz.

Please follow and like us:
Pin Share