Anamaria Prodan a dezvăluit discuția cu actuala soție a lui Reghecampf. „Mi-a scris de pe mii de cartele, eu i-am dat un mesaj”. Cum îl umilește Corina pe Laurențiu

Anamaria Prodan a dezvăluit discuția cu actuala soție a lui Reghecampf. „Mi-a scris de pe mii de cartele, eu i-am dat un mesaj”. Cum îl umilește Corina pe Laurențiu

Anamaria Prodan a povestit tot ce a vorbit cu actuala soție a lui Laurențiu Reghecampf la FANATIK SUPERLIGA. Impresara a dezvăluit și cum îl umilește Corina Caciuc pe fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan a dezvăluit discuția cu actuala soție a lui Reghecampf. „Mi-a scris de pe mii de cartele, eu i-am dat un mesaj”

Anamaria Prodan a fost invitata lui Horia Ivanovici la o ediție specială e emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Celebra impresară a dezvăluit cum a decurs prima și singura discuție cu actuala soție a lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a spus si cum îl umilește pe antrenorul devenit cunoscut în România prin performanțele de pe banca „roș-albaștrilor”.

„I-am dat o singură dată un mesaj pentru că nu mai suportam stresul și nervii. I-am zis ce știam, de unde a luat-o, cum a luat-o și ce mi-a povestit el. Toată lumea zice de ce nu ai vorbit cu ea, să îi spui că este om însurat. Băi, te rog frumos. 

Din ce lume vin eu și din ce lume vine ea… Cum să mă cobor? Nici moartă, poate să fie și mama lui. Venim și noi dintr-o lume, am muncit pentru un statut social pe pământul ăsta. În casa mea și a lui Laurențiu Reghecampf nu au existat nenorociri.

Nu au existat filmări, poze cu nenorociri. Este interviul lui Kamara, ce Dumnezeu? Nu mă interesează, tu de ce nu ai greșit? Eu de ce nu am greșit, să mă duc prin cluburi de noapte. (n.r. – Laurențiu zice că te-ai întins cu toți) Hai să avem și dovezi, la domnișoara sunt”, a spus Anamaria Prodan.

Cum îl umilește Corina pe Laurențiu Reghecampf: „Bătaie de joc”

Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. Le-am spus copiilor să uităm, fiecare om se duce la nivelul în care se simte bine. Ți-am spus povestea cu elasticul, dacă leg un elastic pe apa asta și plec cu el către tine, nu se rupe elasticul de la apă să ne împingă mai în față.

Se rupe din mâna mea, păi nu se duce mai în spate de apă? Nu o văd pe femeia asta, ea nu vine vreodată în fața mea. Dacă eu văd mesaje de bătaie de joc de la această doamnă la adresa soțului meu. «Prostule, dacă nu vin și spun».

Mesaje pe mail în care îl umilește pe Reghecampf în așa hal. Sunt peste tot, le am eu de la Laurențiu Reghecampf. «Dă-mi divorțul, crezi că eu sunt tâmpită, ești un bou». Laurențiu îi spunea: «Hai că te fac vedetă, apari pe toate ziarele».

Laurențiu a plănuit tot, atunci tu mă întrebi dacă mai iubesc un om care vine la emisiune și spune că 100.000 de euro din nu știu ce transfer i-a dat în America. Dacă tu ai de plătit 100.000 de euro la ANAF, taxele tale astăzi sunt 88.000 de euro?

Dacă ai de plătit 100.000 de euro te duci la pușcărie? Atunci despre ce vorbim? Era vorba despre legile din România, nu din America”, a mai spus impresara.

Ce MESAJE AU SCHIMBAT Anamaria Prodan si Corina Caciuc despre Laurentiu Reghecampf!

Please follow and like us:
Pin Share