Senator PSD, despre înregistrările cu Vanghelie: „NU sunt trucate!”

Senator PSD, despre înregistrările cu Vanghelie: „NU sunt trucate!”

Mai mult, parlamentarul pesedist care a și fost la întâlnirile secrete dezvăluie că fostul ministru de externe care este și candidat la prezidențiale se va retrage din cursă. Este vorba de Cristian Diaconescu, iar potrivit deputatului PSD, Diaconescu va face un anunț de sprijin pentru Geoană înainte de alegeri. 

„Nu este absolut niciun trucaj, aceste discuții au avut loc într-o locație, sunt reale. Sunt cu mine și cu… sunt mai multe persoane acolo, dar nu sunt trucaj. Nu exclud nici faptul să fi înregistrat Marian Vanghelie sau locația respectivă să fi avut tehnică ambientală. În spatele campaniei lui Mircea Geoană este Marian Vanghelie. E simplu. Nu mi se pare corect că au ieșit aceste înregistrări. Au apărut doar câteva frânturi, discuțiile se întind pe vreo 3 ore. Îi spun domnului Vanghelie că dacă înregistram eu și îi dădeam drumul la înregistrare sărea și el și Geoană în aer”, a declarat senatorul PSD.

Renunță Diaconescu în favoarea lui Geoană?

Radu Cristescu vine și cu o informație legată despre o presupusă renunțare la cursa pentru prezidențiale a candidatului Cristian Diaconescu.

„Cristi Diaconescu se va retrage cu câteva zile înainte când se permite să se retragă, să aibă timp să nu mai fie pe buletine și să iasă cu o declarație de sprijin pentru Mircea Geoană. Am înțeles că Diaconescu s-a întâlnit cu Geoană, din spusele lui Vanghelie, că nu prea s-au pus de acord sunt niște orgolii acolo, dar garanția că se va retrage era tot Vanghelie”, susține Radu Cristescu.

Please follow and like us:
Pin Share