Trei minute și jumătate a durat întâlnirea Reghecampf – Bebeto după trei ani de când nu s-au mai văzut. Reacție uluitoare a copilului: „Mi-a fost milă de el!”

Trei minute și jumătate a durat întâlnirea Reghecampf – Bebeto după trei ani de când nu s-au mai văzut. Reacție uluitoare a copilului: „Mi-a fost milă de el!”

Anamaria Prodan a povestit un moment incredibil petrecut între Laurențiu Reghecampf și Bebeto. Agenta a fost invitată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Emisiunea este difuzată live numai pe FANATIK.ro luni, marți și miercuri de la ora 10:30.

Episod incredibil între Laurențiu Reghecampf și Bebeto, povestit de Anamaria Prodan

Anamaria a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf l-a revăzut pe Bebeto după o pauză de doi ani și jumătate. În acest context, antrenorul i-a acordat, conform spuselor fostei sale partenere de viață, doar trei minute și jumătate copilului său.

Întrebată dacă Laurențiu Reghecampf și-a îmbrățișat măcar băiatul, impresara a răspuns că lui Bebeto i s-a făcut milă în timp ce îl privea. Anamaria Prodan susține că tot ce i-a spus tehnicianul copilului a fost că a devenit mai înalt decât el.

”L-a văzut după doi ani și jumătate, trimis de mine! Trei minute și jumătate a durat întâlnirea. I-a zis: ‘Wow, cât ai crescut! Ești mai înalt decât mine’. Bine, merci mult! Mi-a zis copilul: ‘Mami, m-a luat așa, s-a uitat la mine, mi-a fost milă de el’.

Aș vrea să îl întreb și eu ‘de ce nu îl scoți Laurențiu la un restaurant?’. I-a dat o hârtie, că poate să plece din țară. După ce ne-am strofocat pe românește să îi explicăm că hârtia pe care o am de la notar îmi permite doar mie și atât să plec cu copilul din țară. Eu nu puteam să îi dau lui hârtia să plece cu copilul din țară”, a declarat Anamaria Prodan, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Anamaria Prodan: ”Noi am strâns atâta dezamăgire cu privire la Laurențiu Reghecampf”

Ea a precizat, de asemenea, că Bebeto nici măcar nu a lăcrimat în momentul în care l-a revăzut pe Reghecampf. Totul din cauza comportamentului tehnicianului din ultimii ani. Anamaria Prodan a afirmat, de asemenea, că Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de PRO TV din cauză că e dependent de alcool.

”(n.r.- dacă i-au dat copilului lacrimile când și-a revăzut tatăl). Noi am strâns atâta dezamăgire și tristețe când am văzut că s-a dus la alt podcast (n.r. – și l-au auzit ce a vorbit). Îi tot spunea doamnei judecător că nu se duce la niciun podcast, la nicio emisiune mondenă.

Uită-te puțin cum ne-am simțit noi toți acasă, eu și copilul, când l-am văzut cu sticla de rom în mână în timpul meciului echipei naționale la PRO TV. A doua zi a fost dat afară, nu a mai apărut pe post.

Cum?! De la ce să i se tragă când toată presa vuia că Laurențiu Reghecampf e însetat, în timp ce Marica ținea mână la piept și cânta imnul național. El ruga pe toată lumea și turna în paharele tuturor”, a mai spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf s-a apărat după acuzația lansată de Anamaria Prodan referitoare la un presupus scandal cu PRO TV. El a transmis că agenta minte și la acea vreme i s-a terminat contractul de analist la EURO 2024, potrivit can-can.ro. În luna iulie a acestui an, Prodan a pierdut un proces pentru defăimare cu Reghecampf.

întâlnirea Reghecampf – Bebeto

Please follow and like us:
Pin Share