„E un dezastru viu, o glumă de atacant! Nici măcar horă nu joacă”. Cornel Dinu l-a distrus pe George Pușcaș: „Rușinea fotbalului românesc”

„E un dezastru viu, o glumă de atacant! Nici măcar horă nu joacă”. Cornel Dinu l-a distrus pe George Pușcaș: „Rușinea fotbalului românesc”

România s-a impus fără probleme în Cipru, scor 3-0, și continuă parcursul perect în grupa de Liga Națiunilor. Mircea Lucescu a ales să îl lase pe bancă de această dată pe George Pușcaș, dar atacantul celor de la Bodrum a intrat în repriza secundă.

„E un dezastru viu, o glumă de atacant! Nici măcar horă nu joacă”. Cornel Dinu l-a distrus pe George Pușcaș: „Rușinea fotbalului românesc”

Intrat în minutul 72, George Pușcaș nu a reușit să se remarce și a completat tabloul unei reprize secunde total nereușite a “tricolorilor”. Contestat de foarte mulți specialiști, dar și fani ai echipei naționale, Pușcaș a fost făcut praf de Cornel Dinu.

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cornel Dinu a explicat că nu înțelege de ce toți selecționerii insistă cu George Pușcaș. “Mister” ar prefera să fie încercate alte variante, iar primul nominalizat a fost Alexandru Mitriță, cel care nu a intrat deloc la Larnaca.

“Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat. Dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Cornel Dinu nu înțelege cum poate George Pușcaș să țină pe bancă un jucător ca Alex Mitriță: “Probabil e un bun cântăreț de ‘Pușca și cureaua lată’

Și îl ții pe Mitriță pe bancă. Sau eventual Drăguș sau Alibec, deși mie mi se pare ieșit din formă și cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numește Pușcaș. Probabil are o anumită prezență în timpul liber, când nu sunt jocuri și antrenamente.

În sensul că are calități ascunse, probabil e un bun cântăreț de “Pușca și cureaua lată”, o fi zâmbăreț așa, dar cu fotbalul are foarte puține legături. Mai ales la nivelul ăsta de echipa națională”, a declarat Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

George Pușcaș, 28 de ani, a ajuns în această vară în prima ligă din Turcia, la Bodrum. Este cotat de Transfermarkt.de la 1,5 milioane de euro, iar la echipa națională a fost punct fix în ultimii ani. În ciuda faptului că a fost adesea foarte aspru criticat.

George Pușcaș are 44 de selecții și 11 goluri la echipa națională, pentru care nu a mai marcat de aproape un an! Are 3 reușite în ultimii 4 ani

George Pușcaș a ajuns la 44 de selecții pentru echipa națională, pentru care a reușit să și marcheze de 11 ori. Nu a înscris încă niciun gol în mandatul lui Mircea Lucescu, ba chiar traversează o perioadă nefastă la națională, fără gol în 2024!

Ultima reușită a lui George Pușcaș pentru echipa națională a fost în noiembrie 2023, într-un meci cu Israel, partidă pe care “tricolorii” o câștigau cu scorul de 2-1. De asemenea, mai are o dublă contra Bosniei, în 2022, într-un 4-1 pe Giulești. Iar înainte de asta mai punctase în 2020, cu Belarus, amical, și Irlanda de Nord.

Cornel Dinu l-a distrus pe George Pușcaș: „Rușinea fotbalului românesc”

Please follow and like us:
Pin Share