„Fără Stanciu, echipa națională nu are nicio busolă”. Căpitanul României, lăudat pentru efort și implicare: „Are personalitate și experiență”

„Fără Stanciu, echipa națională nu are nicio busolă”. Căpitanul României, lăudat pentru efort și implicare: „Are personalitate și experiență”

Naționala României a bifat o nouă victorie în Nations League. „Tricolorii” s-au impus cu 3-0 în deplasare cu Cipru. Căpitanul Nicolae Stanciu a fost lăudat pentru prestațiile sale.

„Fără Stanciu, echipa națională nu are nicio busolă”. Căpitanul României, lăudat pentru efort și implicare

Rezultatele recente obținute de echipa națională a României sunt încurajatoare în perspectiva calificării la Campionatul Mondial din 2026. Principala „armă” cu care „tricolorii” atacă fiecare meci este Nicolae Stanciu, experimentatul mijlocaș.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, moderatorul Horia Ivanovici a avut un discurs laudativ la adresa căpitanului echipei naționale.

„Știți de cine sunt dat pe spate? De echilibrul pe care îl are și pentru generozitatea sa, felul cum joacă pentru coechipieri, Stanciu! Fără Stanciu, n-ai nicio busolă cu echipa asta națională.

Nu e vorba că ia mingea, că e Messi… mă uitam ce echilibru dă, el permanent se pune în slujba acestei echipe”, a spus Horia Ivanovici despre Nicolae Stanciu la FANATIK SUPERLIGA.

Stanciu, uimit după victoria cu 3-0 în Cipru. Ce l-a fascinat pe căpitanul echipei naționale

După o victorie categorică cu 3-0 în deplasare, Nicolae Stanciu a reacționat la finalul unui meci în care echipa națională a fost susținută, fără exagerare, de aproape întreg stadionul.

Căpitanul primei reprezentative a mărturisit că nu a trăit niciodată la națională un astfel de moment, în care susținerea din deplasare să fie atât de mare: „Le-am spus băieților că e prima dată când văd 6000 de români în deplasare. N-am mai văzut așa ceva de când sunt la națională, de 8 ani.

Nu s-a văzut că am jucat în deplasare. Ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Ne-am câștigat meciul, ne-am îndeplinit primul obiectiv din această lună”, a spus Nicolae Stanciu după România – Cipru 0-3.

Următorul test pentru Mircea Lucescu și elevii săi este partida de marți seară, din deplasare, contra Lituaniei. Naționala României are 9 puncte din tot atâtea posibile după 3 etape scurse din campania din Nations League.

Please follow and like us:
Pin Share