Anghel Iordănescu nu va putea să citească declarația asta. „Generația de Aur au făcut-o Ienei și Mircea Lucescu”. Dezvăluiri din interior: „Făceam ce voiam în cantonament”

Anghel Iordănescu nu va putea să citească declarația asta. „Generația de Aur au făcut-o Ienei și Mircea Lucescu”. Dezvăluiri din interior: „Făceam ce voiam în cantonament”

Cu Mircea Lucescu la timonă, naționala României are maximum de puncte în grupa de Liga Națiunilor după disputarea a trei etape, iar succesul categoric din Cipru cu 3-0 a dat naștere unor noi discuții contradictorii despre cine e cel mai mare antrenor român din toate timpurile, dar și cine e „făuritorul” Generației de Aur.

Dănuț Lupu, declarație-șoc: „Generația de Aur au făcut-o Ienei și Mircea Lucescu”

Chiar dacă sub comanda lui Edi Iordănescu naționala României a avut o prestație apreciată la Campionatul European din Germania, ea pare că s-a schimbat radical de când Mircea Lucescu a devenit selecționer și arată o altă față, mult mai comercială și mai plăcută ochiului. Jocul „tricolorilor” este lăudat peste tot, iar de aici și până la discuții contradictorii despre trecut și prezent nu a fost decât un singur pas.

„După părerea mea, eu zic că Mircea Lucescu e cel mai mare antrenor. Nu poate fi egalat, dacă e pe locul 3 în lume la trofee câștigate”, este declarația lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, oferită în direct la FANATIK SUPERLIGA imediat după Cipru – România 0-3 și care a dat naștere unui dialog încins în studio.

„Gata, ți-ai ars valiza cu Anglel Iordănescu…”, l-a contrat moderatorul Horia Ivanovici, dar în apărarea lui Stoichiță a sărit imediat Dănuț Lupu, prezent în studio: „Fără supărare, dar are dreptate”.

„Generația de Aur cine a făcut-o? N-a făcut-o Anghel Iordănescu?”, intervine și Vivi Răchită în favoarea „Generalului”, completat pe aceeași idee de moderatorul emisiunii care poate fi urmărită LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30: „Generația de Aur n-a făcut-o Anghel Iordănescu? Tu vorbești serios?”.

„Nu a făcut-o el! A făcut-o nea Imi! În ’90, era nea Imi. Echipa națională a României a fost formată în 1990. Că dacă noi nu ne calificam la Mondialul din Italia 90, nu mai jucam nici în America 1994. Toți jucătorii de la echipa națională din 90-94 de cine au fost promovați în fotbal? De nea Mircea…”, și-a argumentat spusele Dănuț Lupu.

„Generația de Aur este o echipă făcută de Ienei și Lucescu?”, vrea să fie sigur Horia Ivanovici de ceea ce aude, dar Lupu nu dă niciun pas în spate: „Cam așa ceva… Nea Puiu a beneficiat de niște jucători… Mă scuzați, dar am mai spus-o… Veneam în cantonament și făceam ce voiam!”.

„Din păcate pentru Puiu Iordănescu, a avut neșansa să antreneze mai mult echipa națională. Nu am fost o echipă care să câștigăm titluri europene sau mondiale… Pe când Mircea Lucescu a beneficiat de echipe de club pe care le-a modelat după stilul lui, după personalitatea lui. E altceva să lucrezi la club, și cluburi potente, cu care a avut posibilitatea să câștige titluri.

Pentru Puiu, în schimb, o dată la patru ani, sau la doi ani, pentru că vorbim și de Europene și de Mondiale, e mai greu… Pentru că e echipă națională, ne știm locul în lume, nu știu dacă am fost vreodată mai sus de locul 7 în clasamentul FIFA”, încearcă Mihai Stoichiță să împace ambele tabere la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Dănuț Lupu, declarație-șoc: „Generația de Aur au făcut-o Ienei și Mircea Lucescu”

Please follow and like us:
Pin Share