Lucescu, foarte supărat: Du-te la vestiare!

RMAG news

Dennis Drăguș a avut sezonul trecut o evoluție excelentă la echipa sa de club, Gaziantepspor, unde a fost foarte mult ajutat să arate ce poate de actualul antrenor al Rapidului, Marius Șumudică. Atât de strânsă a fost legătura dintre cei doi încât Șumudică a acceptat propunerea de a deveni nașul de cununie pentru atacantul care cu golurile sale și-a recâștigat locul în lotul României și a jucat bine inclusiv la EURO 2024.
După un EURO în care a marcat în poarta Ucrainei al treilea gol, Dennis, care jucase împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, a fost transferat de Trabzonspor pentru suma de 2 milioane euro, turcii oferindu-i și jucătorului un contract ieșit din comun, 6 milioane euro pentru trei ani.

Din păcate, la Trabzon Dennis Drăguș este departe de ceea ce a arătat la Gaziantep, nu a marcat nici un gol și are toate șansele să ajungă pe banca de rezerve sau chiar în tribune, pentru că experimentatul antrenor Senol Guneș, un veteran al fotbalului din această țară, nu acceptă jumătăți de măsură.

Așa încât faptul că Mircea Lucescu a continuat să îl cheme la echipa națională a însemnat un colac de salvare pentru Drăguș. Care este disperat să marcheze, să spargă gheața tuturor nereușitelor. Și această dorință acerbă de a da gol s-a văzut foarte limpede la meciul României în Cipru, unde Drăguș a uitat complet că fotbalul este un sport de echipă.

Cel puțin în a doua repriză egoismul din el s-a dezlănțuit total, șocându-și colegii, aflați în poziții excelente de a finaliza cu refuzul de a le da pase și cu obsesia de a trage la poartă din orice poziție sau a încerca să ia acțiunea pe cont propriu în mai multe rânduri.
A sfârșit, în cele din urmă, prin a-l enerva peste măsură pe selecționerul Mircea Lucescu, acesta nestând mult pe gânduri și înlocuindu-l cu George Pușcaș. Și atât de iritat a fost Il Luce încât nu a mai așteptat să discute cu Dennis la vestiare. L-a oprit și l-a muștruluit pe loc, zdravăn, încât sunt șanse minime să îl mai vedem pe teren titular în Lituania.
FANATIK a dezvăluit mesajul sec și destul de tăios al selecționerului de care acesta a avut parte înainte de a pleca la vestiare.
“Denis, ce a fost asta? Nu vreau să mai văd asta! Un jucător mare face echipa mare, nu doar pe el. Nu se poate așa ceva! Ce zic colegii tăi, Denis? Du-te acum la vestiare!”

The post Lucescu, foarte supărat: Du-te la vestiare! appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share