Mitică Dragomir știe ce i-a spus la ureche Mircea Lucescu lui Mitriță la finalul meciului Cipru – România 0-3

Mitică Dragomir știe ce i-a spus la ureche Mircea Lucescu lui Mitriță la finalul meciului Cipru – România 0-3

La finalul meciului câștigat de România în Cipru, scor 3-0, Mircea Lucescu a fost surprins vorbind cu Alexandru Mitriță. Starul Universității Craiova n-a jucat niciun minut la Larnaca.

Ce i-a spus Mircea Lucescu la ureche lui Alex Mitriță. Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir

Alexandru Mitriță a rămas doar pe banca de rezerve în Cipru – România 0-3. La finalul partidei de la Larnaca, în timp ce fotbalistul Craiovei mergea spre vestiare, acesta a fost oprit de Mircea Lucescu, care l-a îmbrățișat.

„Și i-a spus la ureche Vine și rândul tău meciul următor”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. (n.r. – Va fi titular cu Lituania?) Da, Da”, a adăugat „Oracolul de la Bălcești”.

Este pentru prima dată în mandatul lui Mircea Lucescu când Mitriță nu joacă niciun minut pentru naționala României. La precedenta acțiune a intrat din postura de rezervă în partidele cu Kosovo și Lituania reușind chiar să marcheze un gol.

Următorul meci al României este în Lituania, marți, 15 noiembrie, de la ora 21:45. Nu toți experții FANATIK SUPERLIGA cred însă că Mitriță va începe ca titular.

„Eu cu Dică mergem pe o masă. Eu cu Dică zicem că va fi Mitriță titular. Nea Mitică, Dănuț Lupu și Vivi zic că nu va fi titular, dacă pierdeți, dați voi masa.

Mergem la Pescobar. Eu cu Dică dăm la toți masa dacă pierdem, dacă pierdeți voi dați două mese”, a transmis Horia Ivanovici.

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Mitriță are 20 de selecții și 4 goluri la prima reprezentativă a României. (n.r. – D-aia l-a îmbrățișat Lucescu? I-a dat un mesaj lui Mitriță?)

Categoric, băi, frate. I-a spus vine și rândul tău. Lucescu știe să îndrepte multe lucruri. Are vechime în meserie, băi, frate”, a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Alexandru Mitriță are un sezon de vis în SuperLiga. Playmakerul oltenilor este golgheterul la zi din campionatul României, cu șapte reușite. La echipa națională, „Piticul atomic” se luptă pentru un post de titular cu Florinel Coman și Valentin Mihăilă.

Mitica Dragomir, IN FORMA MAXIMA dupa Cipru – Romania 0-3 | “SA SE DUCA LA SPECTACOLUL CU IEPE!”

Please follow and like us:
Pin Share