Lidia Fecioru, sfatul care te scapă definitiv de stres și oboseală. Ai nevoie de două ingrediente banale ca să te simți la fel ca la 20 de ani

Lidia Fecioru, sfatul care te scapă definitiv de stres și oboseală. Ai nevoie de două ingrediente banale ca să te simți la fel ca la 20 de ani

Cum să combați stresul sau oboseala care te-au cuprins în ultima vreme? Deși ai încercat diferite metode, pare că niciuna nu îți este de ajutor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a împărtășit un remediu care ți-ar putea fi de mare folos.

Ce remediu recomandă Lidia Fecioru contra stresului și oboselii

Stresul și oboseala sunt de obicei consecințe ale unor fapte precum munca neîntreruptă, cu prea multe sarcini, a lipsei somnului sau a unui eveniment neplăcut din viața ta. Mulți ar spune că aceste două stări pot fi eliminate printr-o odihnă regulată, dar nu este suficient.

Atunci când survin stresul și oboseala clar intervine și carența de vitamine, inclusiv vitamina D, responsabilă de energie, sănătatea oaselor și a întreg sistemului imunitar. Vitamina D poate fi obținută din medicamente sau dintr-o expunere mai mare la soare.

Trebuie să ieșiți în fiecare zi afară pentru a absoarbe vitamina D și în mod natural. De altfel, creierul se va oxigena mai bine. În lipsa acestui proces să nu vă mirați de ce gândiți mai greu, memorați mai dificil sau vă confruntați cu insomniile.

Băutură compusă din banană și scorțișoară, utilă contra oboselii și stresului

Ce remediu recomandă Lidia Fecioru contra stresului și oboselii? Potrivit spuselor bioenergoterapeutului, ai nevoie de trei ingrediente pentru a prepara o băutură nutritivă. Este compusă din apă, pusă într-un pahar de 250 de ml, o banană și puțină scorțișoară.

Mai întâi, apa amestecată cu banană și scorțișoară se fierbe în jur de 10 minute. Focul nu trebuie să fie mare, ci mic. După fierbere, apa care va avea magneziu se va astupa și se va bea seara, înainte de culcare. Magneziul va crea stare de liniște.

”Pentru că suntem stresați, foarte stresați și obosiți, un ingredient foarte bun pentru starea de somn, seara, pentru a liniști sistemul nervos și pentru a adormi este scorțișoara.

Odihna este sănătatea creierului nostru și nu numai, că dacă ne uităm la intestine cum sunt așezate în interiorul nostru, sunt exact precum creierul. Deci, se ia o banană, un pahar cu apă de 250 de ml și un pic de scorțișoară. Tăiem capetele la banană și o punem într-un bol mic, turnăm apă și cu puțină scorțișoară și o lăsăm să fiarbă cam 10 minute, dar la foc mic așa.

După ce a fiert, o astupăm și bem acest ceai seara, înainte de culcare, pentru că are foarte mult magneziu, care ne liniștește. Putem mânca și banana din interior, punându-i un pic de zahăr pudră sau scorțișoară”, a detaliat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Please follow and like us:
Pin Share