Anca Dinicu, galerie foto spectaculoasă cu burtica de gravidă și tatăl bebelușului ei: „Mulțumim!”

Anca Dinicu, galerie foto spectaculoasă cu burtica de gravidă și tatăl bebelușului ei: „Mulțumim!”

Anca Dinicu mai are puțin și devine mamă, iar pentru a păstra amintirea acestei perioade din viața ei, actrița din Scara B a realizat o sesiune foto rară! Talentata artistă apare alături de iubitul ei și tatăl copilului, Georgian Păun.

Anca Dinicu, imagini în premieră cu burtica de gravidă și iubitul ei

Comedianta pe care publicul o poate admira și în emisiunea „Săriți de pe fix” de la PRO TV a postat câteva fotografiii în care i se vede burtica de gravidă.

În imaginile apărute pe contul personal de Instagram, îl putem vedea și pe partenerul ei de viață, ceva mai ferit de ochii curioșilor. Dar, de dragul femeii, a acceptat să se afișeze în ipostaze cât se poate de tandre.

Anca Dinicu a vrut să marcheze sesiunea foto pe care a realizat-o în spiritul deja consacrat, întrebându-se, în glumă, de ce nicio revistă glossy de la noi nu o pune pe copertă, folosind pozele sale.

„Să-mi spună și mie cineva de ce nu este această fotografie pe o copertă, fie ea și cu tiraj redus, mediocră, care se găsește la 2/3 chioșcuri de ziare?

Nu mai înțeleg nimic. Eu mă mulțumesc că, totuși, o vede cineva și că oamenii care au lucrat ca noi să avem amintirea asta sunt cei mai tari. Mulțumim”, a scris Anca Dinicu la galeria foto postată pe Instagram.

Anca Dinicu, ședință foto cu iubitul ei. Foto: Instagram

Actrița e într-o relație cu un baschetbalist

La începutul acestei luni, Anca Dinicu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum decurge sarcina. Ne-a spus că mai sunt două luni și devine, în sfârșit, mămică. Actrița ne-a mărturisit că nu a avut probleme până acum și nici cine-știe-ce pofte alimentare.

La un moment dat, când se afla în Thailanda, în vacanță, vedeta a râvnit, într-adevăr, la sarmale. I-a trecut, însă, repede. Anca Dinicu formează o relație cu Georgian Păun, un tânăr originar din Calafat, de profesie sportiv.

Bărbatul care a cucerit-o definitiv pe brunetă este baschetbalist profesionist. Are 30 de ani și a jucat la mai multe echipe de bascher. Printre ele se numără BCM U Pitești, SCM Timișoara, Farul Constanța, BC CSU Sibiu și Athletic Constanţa.

Please follow and like us:
Pin Share