Stoichiță îi ia apărarea lui Drăguș după Cipru – România 0-3. „Grav era dacă îi lipsea talentul. Dar e plin de talent!”

Stoichiță îi ia apărarea lui Drăguș după Cipru – România 0-3. „Grav era dacă îi lipsea talentul. Dar e plin de talent!”

În cadrul ediției speciale a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță a sărit în favoarea lui Denis Drăguș. După ce a fost criticat și controversat că a dovedit puțină lăcomie pe teren, invitatul telefonic al emisiunii i-a luat apărarea.

Denis Drăguș nu a reușit să înscrie

Pentru România, Dennis Man, Răzvan Marin și Radu Drăgușin au fost autorii celor 3 goluri. După reușitele celor 3 s-a văzut intenția continuă a lui Denis Drăguș de a marca. Atacantul a șutat spre poartă din orice poziție, însă fără un deznodământ bun.

„Aseară a vrut și el să dea gol probabil foarte mult, pentru că dacă stai bine să te gândești, sarea și piperul unui atacant este golul. Eu spun ceva. Hai să nu ne mai atacăm atacanții că nu înscriu: Denis (n.r. Alibec), Drăguș, Pușcaș. Și să-i admirăm și pentru ce fac pentru ceilalți, pentru că ei crează spații pentru ceilalți jucători”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

Cei din platou nu au fost de acord cu directorul tehnic al naționalei României. Horia Ivanovici și invitații săi au fost împotriva a ceea ce a zis Stoichiță. În viziunea lor, Denis Drăguș nu a realizat spații libere pentru colegii săi, ci fundașii adversi i-au făcut lui spațiu.

„Cele mai multe spații pentru el le-au creat fundașii centrali”, a spus Vivi Răchită. „A avut patru faze la rând în care nu a dat o pasă”, a intervenit și Horia Ivanovici.

Atcanții României sunt jucători valoroși

Deși invitații din ediția specială FANATIK SUPERLIGA au avut doar critici pentru Drăguș, Mihai Stoichiță nu a lăsat garda jos. I-a ținut partea atacantului de la Trabzonspor până la ultima picătură.

„Nu fi rău. Lasă-l. Știe Lucescu ce trebuie să vorbească cu el. Stai fără grijă. (n.r. de ce l-a certat Lucescu?) Pai e șeful lui, nu? Trebuie să-l certe, nu? Pentru ce face bun, pentru ce face mai puțin bine.

Nu poți să joci doar pentru tine, că nu e sport individual. E sport de echipă. N-am niciun fel de grijă pentru că mai grav era dacă îi lipsea talentul. Dar e plin de talent”, a adăugat Stoichiță.

Denis Drăguș a ajuns la a 17-a selecție la naționala României, unde a reușit să înscrie de 4 ori. Din nefericire, la echipa de club nu a putut să își ajute echipa cu o reușită până acum în campionat. Sigurul gol marcat a fost în calificările pentru Europa League. A înscris în poarta celor de la Ruzombreok.

REACȚIA FRF după VALUL DE CRITICI pentru NECONVOCAREA lui Bîrligea vs Pușcaș | Cipru – România 0-3

Please follow and like us:
Pin Share