Mai multe microbuze electrice vor fi achiziționate prin PNRR pentru elevii din Ilfov (VIDEO)

Mai multe microbuze electrice vor fi achiziționate prin PNRR pentru elevii din Ilfov (VIDEO)

Mai multe microbuze electrice vor fi achiziționate prin PNRR pentru elevii din Ilfov, a anunțat pentru Podcast B1 Mirabela Dumitrache, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Ilfov. Este vorba despre un proeict implementat în 31 de localități din Ilfov cu un buget total de aproape de 36 de milioane de lei.

“Este un proiect amplu. Vorbim despre mai multe microbuze electrice. Este realizat, gestionat de către Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu 31 de unități administrativ-teritoriale, 31 de localități, de primării. Vorbim de microbuze electrice pentru transportul elevilor. Sunt anumite zone unde transportul nu este atât de facil pentru elevii care merg la o altă școală din altă localitate și atunci aceste microbuze vor veni în sprijinul lor.

Dacă mai mulți elevi care locuiesc în localitatea Cernica de pildă învață la un liceu, să spunem la liceul din Brănești sau la liceul din Ciorogârla sau la liceul din Buftea, este foarte greu să faci naveta din Cernica, care este undeva în partea de est a județului și să ajungi în zona de nord, este foarte greu să te miști și atunci imaginați-vă ce înseamnă pentru părinții acelor elevi să îi transporte dimineața, dupăamiază, câte mijloace de transport ar fi ei nevoiți să ia. Aceste microbuze școlare vor veni în sprijinul lor pentru a le ușura naveta spre liceele din Ilfov unde învață. Este un proiect realizat prin PNRR în parteneriat cu 31 UAT-uri”.

Please follow and like us:
Pin Share