Dosarul Casa de Comerț Unirea. S-a stabilit principalul mod de operare folosit. INTERCEPTĂRI

Dosarul Casa de Comerț Unirea. S-a stabilit principalul mod de operare folosit. INTERCEPTĂRI

MODUL DE OPERARE FOLOSIT PENTRU A ÎNCASA SUME DE LA CASA UNIREA

• „POTRE V.C.G.: No bun! Ascultă-mă! Ă… ieșe sigur treaba aia care am stat de atunci de vorbă cu el, pe terasă?BALINT IOAN – ANDREI: Păi da!POTRE V.C.G.: Ă… că atunci mere să modifice amu-firmă… de aia de care ți-am zis, care are și 13 mii datorii pe ea… și… numa să știm sigur amu, nu ne apucăm să și bag bani în ea și s-o facă, să meargă ista s-o treacă pe el și…BALINT IOAN – ANDREI: Te costă… te costă 6 milioane ăia, deci 100%, eu am nevoie neapărat ca să ăsta… iar, acuma, din prima nu-i mă… acuma, din prima, io-ți facturez numa ție pe firma aia și banii-mi intră mie-n cont iar io o să-ți fac ție transfer… ție, la… GĂBIȚĂ… înțelegi?”

• „CUTH MIHAI: Oricum, marfa multă s-o pierdut în facturi, MARIUS. Vândută stânga-dreapta, știi? Și (neinteligibil) la un moment dat s-o pierdut, în puii mei, în facturi.JURCĂ MARIUS FLORIN: Păi cum, o făcut facturi dacă nu a avut marfa? O vândut… cum?CUTH MIHAI: Ce, măi, că o vândut și… du-te mă și… carcase, le-o vândut de 10 ori carcasele, în puii mei. După aia le-o cumpărat înapoi și… du-te mă, că nu mai înțelegeai nimic, ce e acolo. Nimic nu înțelegeai. Da` l-o căutat ANAF-ul , l-o căutat ANAF-ul zicea… COSMIN. O venit pe acolo ANAF-ul. ”

• „VOILĂ RAUL DANIEL: Aa, și mi-a zis ăla de A.N.A.F, când am fost ultima dată, că a denunțat ELYCARN-ul că marfa cu CASA UNIREA n-ar fi existat.HALATIBA OANA CLAUDIA: Hopa!VOILĂ RAUL DANIEL: Da. Și m-a întrebat: “Eu ce știu?” și am zis: “Nu știu ce… De un’ să știu eu?”HALATIBA OANA CLAUDIA: Hmm.VOILĂ RAUL DANIEL: “Alea-s facturile, alea-s C.M.R-urile, mai departe habar n-am.”HALATIBA OANA CLAUDIA: Exact.VOILĂ RAUL DANIEL: No.HALATIBA OANA CLAUDIA: O să se lungească și astea și la un moment dat se prescrie și servus, că n-au dovezi, n-au nimica și de asta și BOGDAN probabil îi liniștit. E mai greu de demonstrat așa ceva.”

SURSA: referatul procurorilor 

Fosta șefă a Casei Unirea, arestată preventiv în dosarul DNA. Prejudiciul este de aproape 10 milioane de euro

Please follow and like us:
Pin Share