Tobias Christensen, discurs realist despre obiectivele de la Rapid: ”Focusul nu este la un trofeu acum”

Tobias Christensen, discurs realist despre obiectivele de la Rapid: ”Focusul nu este la un trofeu acum”

Mijlocașul a venit în Giulești în urmă cu o lună și s-a acomodat imediat. Acționarul majoritar Dan Șucu a plătit suma de 700.000 de euro pentru transferul jucătorului nordic de la Fehervar.

Ce obiective și-a pus Tobias Christensen la Rapid

Norvegianul Tobias Christensen este convins că Rapid se poate lupta pentru a câștiga trofee în acest sezon, dar startul mai dificil de sezon îl face să fie mai cumpătat și să nu se arunce la obiective mărețe.

”Mă simt bine, este un club frumos, desigur că rezultatele nu sunt ceea ce ne dorim de când am venit, însă este un club frumos și aștept cu nerăbdare ceea ce rezervă viitorul. Încercăm să facem totul cât mai bine la fiecare meci.

Rezultatele nu au fost așa cum ne-am dorit să fie, dar vom continua să muncim. A fost ok să mă adaptez, jucătorii aici au fost foarte primitori și este un mediu bun în care să vin, așa că a fost bine.

Am venit aici fiindcă este un club cu ambiții, un club mare cu fani mulți și mi-au spus planurile bune pe care le au pentru viitor. Vor să se dezvolte și doresc să se lupte în top, acestea au fost lucrurile care m-au făcut să vin aici.

Sper să câștigăm un trofeu, dar acum ar trebui să o luăm pas cu pas, să câștigăm meciurile, să ieșim din situația asta în care suntem. Focusul nu este la un trofeu acum, dar aici jucătorii sunt foarte buni, așa că eu cred că putem face lucruri bune”, a declarat Christensen, conform orangesport.ro.

Șumudică, laude pentru Christensen

Tobias Christensen a jucat deja patru meciuri în tricoul Rapidului și a reușit să impresioneze prin siguranța pe care o dă la mijlocul terenului și prin pasele luminoase pe care le oferă colegilor săi.

Norvegianul are deja un assist în SuperLiga, pe care i l-a oferit lui Rareș Pop la unul dintre golurile înscrise în victoria cu Unirea Slobozia, dar prestațiile sale l-au încântat chiar și pe exigentul antrenor Marius Șumudică.

”Christensen este un jucător de calitate mare. Are o liniște desăvârșită cu mingea la picior. Un jucător pe care îl cunoșteam foarte bine și l-am adus aici. Sper să-mi iasă și cu ceilalți doi, cu N’Jie și Boupendza”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

Please follow and like us:
Pin Share