Adrian Mititelu l-a vizitat pe Juan Bauza în Emiratele Arabe Unite! Ce mesaj le-a transmis fostul star de la FC U Craiova 

Adrian Mititelu l-a vizitat pe Juan Bauza în Emiratele Arabe Unite! Ce mesaj le-a transmis fostul star de la FC U Craiova 

Juan Bauza a primit vizita lui Adiță și Adrian Mititelu în Emiratele Arabe Unite. Fostul star de la FC U Craiova 1948 le-a transmis un mesaj celor doi oameni din fotbalul românesc prin intermediul rețelelor de socializare.

Adrian Mititelu l-a vizitat pe Juan Bauza în Emiratele Arabe Unite! Ce mesaj le-a transmis fostul star de la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 nu a reușit să îl păstreze pe Juan Bauza și în Liga 2, așa cum și-ar fi dorit Marius Croitoru la începutul actualului sezon. Starul argentinian a fost dorit și de CFR Cluj, însă în cele din urmă a părăsit granițele României.

„Pepe” Bauza a plecat sub formă de împrumut pentru un sezon la Baniyas în Emiratele Arabe Unite. Fostul star din Cetatea Băniei s-a adaptat perfect în Golf și face spectacol pe dreptunghiul verde în tricoul arabilor.

În cele cinci partide pe cale le-a jucat până în prezent, Juan Bauza a reușit să marcheze trei goluri. Unul dintre ele a fost marcat din lovitură liberă dintr-o poziție imposibilă în meciul cu Al-Wahda, scor 2-2.

După startul excelent la Baniyas, Adrian Mititelu și fiul său au plecat în Arabia Saudită să îl viziteze pe Juan Bauza. Mijlocașul a postat o poză cu cei doi pe pagina oficială de Instagram la care a adăugat mesajul următor: „Respect”.

Adrian Mititelu l-a vizitat pe Juan Bauza în Emiratele Arabe Unite! Ce mesaj le-a transmis fostul star de la FC U Craiova. sursă foto: Instagram

Juan Bauza e preferatul lui Mititelu: „Când era în teren, eu eram cel mai fericit”

Juan „Pepe” Bauza i-a cucerit pe fanii celor de la FC U Craiova 1948, dar și pe Adrian Mititelu cu execuțiile și stilul său de joc. Adrian Mititelu a mărturisit în trecut că mijlocașul argentinian era preferatul lui.

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Juan Bauza, despre care spune că este un jucător profesionist. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e sigur că cei de la Baniyas o să îl transfere definitiv pe argentinian la sfârșitul sezonului 2024-2025.

„Eu sunt foarte apropiat de el sufletește. Când era Bauza în teren, eu eram cel mai fericit, chiar dacă nu câștigam. Modul lui de a atinge balonul, modul de a controla mingea, pasele lui îmi produceau o bucurie greu de înțeles pentru unii.

A dat un ștaif echipei noastre. Sunt convins că va face carieră mare în Golf și că va fi cumpărat de club. S-a creat o imagine proastă asupra lui, de asta nu l-au cumpărat de acum. 

Că n-ar fi serios, că nu s-ar pregăti. Nu e adevărat. Pepe Bauza este un super profesionist și un băiat foarte serios”, spunea Adrian Mititelu după transferul lui Juan Bauza.

Please follow and like us:
Pin Share