Ce controversă a apărut după Cipru – România 0-3. „Atacanții au început să devină prea egoiști”. Ce s-a întâmplat cu naționala după pauză și ce spune Lucescu

Ce controversă a apărut după Cipru – România 0-3. „Atacanții au început să devină prea egoiști”. Ce s-a întâmplat cu naționala după pauză și ce spune Lucescu

După Cipru – România încheiat 0-3, au apărut primele controverse și faze mai puțin agreate de microbiști sau de Mircea Lucescu. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, analiștii invitați în platou au purtat o discuție despre atacanții lotului național.

Denis Drăguș, disperat să-și treacă numele pe tabelă

Prima selecționată a României a marcat toate cele 3 goluri încă din prima repriză. În minutul 33, Radu Drăgușin a împins mingea în poarta ciprioților după o centrare de maestru a lui Dennis Man. De atunci, elevii lui Mircea Lucescu nu au mai putut să înscrie.

Totuși, atacantul cu care „Tricolorii” au început meciul a dorit cu vârf și îndesat să contribuie cu un gol. Denis Drăguș a încercat din toate pozițiile să trimită mingea între barele ciprioților. La FANATIK SUPERLIGA, invitații lui Horia Ivanovici au avut câte un cuvânt de spus despre încăpățânarea lui Drăguș și nu numai.

„Cea mai elocventă fază în care s-a văzut că e disperat să marcheze e aia când a recuperat mingea de la fundașul central și în disperarea aia, în loc să o întoarcă, să ia fața puțin fundașului, a dat cu spițul la poartă.

Eu cred că Man n-o să facă ce a încercat să facă ieri. Într-adevăr, e o echipă slabă (n.r. Cipru), dorința lui extraodrinară să dea gol. Că și Man, dacă ne uităm în prima repriză, vezi că a avut vreo 4 ori în care putea să o dea și tot a încercat să se ducă singur și să dea gol. Au început atacanții să fie egoiști și să încerce să dea numai ei gol”,a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 pe FANATIK.ro.

Nu numai Denis Drăguș a vrut cu exasperare să înscrie

După afirmațiile lui Lupu, Nicolae Dică a avut și el o intervenție. Din analiza sa, concluzia este asemănătoare cu cea pe care a rostit-o fostul jucător al celor de la Dinamo București. În plus, fostul antrenor al lui FC Argeș și al celor de la FCSB a mai găsit „vinovați”: „Mai ales repriza a doua. La un moment dat se aude Burcă, care nu excelează să o verticalizeze foarte mult. Era 3-0 pentru ei și începuse să verticalizeze.

La un moment dat pe meci se aude nea Mircea Lucescu când îi strigă lui Burcă să joace lung de linie. Deci nu au fost numai Drăguș, care a doua repriză s-a relaxat. Toată echipa a fost așa”, a adăugat Nicolae Dică în cadrul aceleiași emisiuni.

Chiar dacă scorul a fost unul bun pentru naționala lui Mircea Lucescu, Horia Ivanovici și invitații au identificat un minus al echipei. După părerea lor, „Tricolorii” ar fi trebuit ca și în a doua repriză să ajungă la performanța din prima. Așa cum s-a discutat în emisiunea specială de după meciul României, fotbaliștii noștri nu trebuiau să se rezume doar la 3 goluri.

„Cu toată dragostea față de echipa națională, este o bilă neagră pentru noi. Nu ai voie. Băi, în a doua repriză, toți au luat mingea, fiecare încerca el să iasă în evidență. A fost un haos total și mă uitat la Lucescu și fierbea”, a zis Horia Ivanovici la emisiunea pe care o moderează.

Ce a zis Mircea Lucescu după partidă?

Într-o tentă comică, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a vorbit despre declarațiile lui „Il Luce” de după meciul României și a făcut referință la a doua repriză practicată de români.

„’Băi, e Fanatikul dimineață. Ce fac?’ S-a dus la conferință: ‘Domn’e, eu le-am zis să o lase mai ușor în repriza a doua, că avem meci cu Lituania. Aa, dacă prindeți o oportunitate’. Și am zis: bă, dar deștept e Lucescu. Lucescu a anticipat. A știut și el că a fost o a doua repriză modestă”, a mai adăugat Horia Ivanovici.

Și Dănuț Lupu a avut de adăugat în legătură cu discursul lui Mircea Lucescu: „Vrei să-ți spun ceva? Au 3 ore după amiază acuma când ajung, 3 ore îi ține nea Mircea la video. Ascultă-mă ce spun. Poate nu 3 ori, dar o ora jumate îți spun eu că-i ține la video și le spune: ‘Uite ce ai făcut aici, îți place?’. De ținut îi ține sigur”, a spus Dănuț Lupu.

ROMÂNIA A DISTRUS CIPRU, 3-0: “AM JUCAT CU NAȚIONALA DE CRESCUT MĂGARI!”

Please follow and like us:
Pin Share