Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024. Iepurii și Maimuțele primesc bani

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024. Iepurii și Maimuțele primesc bani

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024. Iepurii și Maimuțele sunt cei mai norocoși, la capitolul financiar, din cele 12 semne ale horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024

Iepurii și Maimuțele primesc niște sume frumoase de bani în săptămâna următoare. În funcție de inspirația lor, s-ar putea ca verzișorii care intră în posesia lor să fie înmulțiți. E o perioadă bună de pus bani la saltea ori de investit în ceva măreț.

Câinii primesc lovitură după lovitură de la viață. Descoperă niște adevăruri care îi determină să fie mai circumspecți cu anumite persoane din anturajul lor.

Caii se pregătesc pentru o nouă etapă a vieții lor din punct de vedere profesional. Multe din planurile lor devin, în sfârșit, realitate. Cât despre Tigrișori, pentru aceștia vin zile ceva mai nefaste. Anumite socoteli făcute acasă nu se potrivesc cu ce găsesc în târg.

Dragonii au parte de câteva întâlniri fructuoase. La unul din evenimentele la care vor participa s-ar putea să dea de sufletul lor pereche. Nu se știe de unde poate apărea iubirea vieții lor.

Mistreții au de făcut multe drumuri și se enervează încă de luni, de la prima oră a dimineții. Birocrația le dă mari bătăi de cap, iar nerăbdarea lor va deveni tot mai greu de suportat de cei cu care vor da nas în nas. Păzea!

Zodiac chinezesc 14-20 octombrie 2024. Șobolanii și Șerpii au un destin comun în perioada care vine. Privesc mai mult în interiorul lor, în sufletul lor, și ajung la niște concluzii importante. Își dau seama ce au de schimbat pentru a fi în deplină armonie cu cei din jur.

Cocoșii, răzvrătiți

Cocoșii și Oile sunt ceva mai răzvrătiți. Nimic nu le convine și nu vor să se mai prefacă deloc. Spun tot ce au pe suflet cu riscul de a fi catalogați greșit de cei din jur. Nu mai suportă să facă pe diplomații oricât de mult ar pierde.

Bivolii sunt feriți de orice fel de necaz. Acești nativi se vor afla sub protecție divină toată săptămâna.

 

Please follow and like us:
Pin Share