(P) Germania – Olanda, clasicul fotbalului european cu Bet Builder Boost în Nations League

(P) Germania – Olanda, clasicul fotbalului european cu Bet Builder Boost în Nations League

Rivale istorice în fotbalul european, Germania și Olanda se înfruntă luni, 14 octombrie, în etapa a 4-a din Nations League. Un meci care pe Betano se trăiește mai intens cu noua opțiune exclusivă de pariere Bet Builder Boost.

Ce este Bet Builder Boost

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul Germania – Olanda, pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Germania – Olanda (14 octombrie, 21:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)
Șansă dublă – X2 (cota 2.05)

Pe cele trei selecții de mai sus, cu Bet Builder activat, am obținut cota 5.20 pentru meciul Germania – Olanda din Nations League, pe același bilet, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 260 de lei, la care se adaugă extra câștigul de 25% oferit de Betano prin opțiunea Bet Builder Boost. Cotele prezentate în acest material sunt cu titlu informativ și pot suferi modificări până la ora meciului, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Germania conduce în clasamentul Grupei 3 din Liga A, cu 7 puncte după primele trei meciuri disputate. Olanda urmează pe locul secund, cu 5 puncte.

Ambele echipe sunt neînvinse la jumătatea campaniei din Nations League, iar meciul direct programat la Munchen ar putea fi unul decisiv în ceea ce privește echipa care va câștiga o grupă din care mai fac parte Ungaria și Bosnia-Herțegovina.

Cu 9 goluri marcate, Germania are cel mai bun atac din Nations League, la egalitate cu naționala României.

În singurul meci de pe teren propriu de până acum, nemții au surclasat Ungaria cu un categoric 5-0. Au urmat două partide în deplasare în care ambele echipe au marcat.

Olanda a disputat un singur joc în deplasare, remizând cu Ungaria scor 1-1 printr-un gol marcat de Dumfries în minutul 87. Ambele echipe au marcat în cele trei meciuri disputate de olandezi în actuala ediție a Nations League.

Meciuri directe

De 47 de ori s-au mai duelat în istorie Germania și Olanda. Victoria a revenit de 17 ori nemților, de 12 ori s-au impus batavii, iar alte 12 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Două din ultimele trei meciuri directe s-au încheiat nedecis, inclusiv meciul tur din actuala ediție de Nations League. A fost un 2-2 la Amsterdam, după ce Olanda a deschis scorul încă din minutul 2, pentru ca Germania să întoarcă rezultatul și să intre în avantaj la pauză.

Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri directe, iar în cinci din aceste partide au fost înscrise peste 2.5 goluri.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Nations League, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Please follow and like us:
Pin Share