Noi detalii despre venirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Are un cec în alb din partea lui Gigi”

Noi detalii despre venirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Are un cec în alb din partea lui Gigi”

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a anunțat că Nicolae Stanciu este principala țintă pentru perioada de transferuri din iarna. Latifundiarul din Pipera crede că actualul fotbalist al lui Damac o poate duce pe FCSB în Champions League.

Mihai Stoica a vorbit despre venirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre posibila venire a lui Nicolae Stanciu la FCSB. Oficialul „roș-albaștrilor” consideră că mijlocașul are deja ușa deschisă de Gigi Becali pentru un transfer.

„Ce rămâne din asta e că Stanciu are un cec în alb din partea lui Gigi, dar eu cred că el va încerca să mai joace în străinătate.

Totuși, are 31 de ani, iar la cum se prezintă, nu are cum să nu găsească o echipă. Ce ai putea să-i reproșezi unui fotbalist ca Stanciu? La nivelul acesta, e bun. E foarte bun.

Cred că, în primul rând, ar fi clar o lipsă de respect pentru jucătorii pe care îi avem noi să vorbesc despre cât de mult ne dorim să vină alții”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Nicolae Stanciu, remarcatul lui Mihai Stoica după Cipru – România 0-3

Mihai Stoica l-a lăudat pe Nicolae Stanciu după meciul pe care România l-a câștigat în Cipru, scor 3-0. Managerul general de la FCSB consideră că devotamentul „decarului” naționalei îi face și pe tinerii prezenți la lot să evolueze.

„Eu remarc, cu un cap peste toți ca atitudine a fost Nicolae Stanciu. Este liderul de care echipa națională are nevoie. Nu e o întâmplare că echipa națională are 3 victorii la rând. Eu țin minte o fază din minutele 47-48, când el a făcut două intercepții. A făcut una, faza curge, se întoarce și mai face una

Când ești un fotbalist tânăr și îl vezi pe Stanciu, nu ai cum să nu faci și tu asta. Dacă îl vedeam pe Olaru, înțelegeam, așa e el. Dar Nicușor are 31 de ani, e realizat, și uite ce face”, a mai adăugat Mihai Stoica.

Anamaria Prodan: „Nicolae Stanciu nu poate să ajungă la FCSB în iarnă”

Anamaria Prodan a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca Nicolae Stanciu să se transfere la FCSB. Impresara consideră că acesta nu se va întoarce în Superliga și că mai are mulți ani de jucat în străinătate.

„Stanciu este la un nivel uluitor, Stanciu este la un nivel salarial uluitor. Este unic, ia mai mult de un milion de euro pe an. Nici nu ne lasă să vorbim despre bani, ne-a și rugat. Nu poate să ajungă la FCSB în iarnă”, a declarat Anamaria Prodan.

Please follow and like us:
Pin Share