Dragomir despre cel mai bun fotbalist din România. „E pe locurile 1, 2, 3, 4… Nu l-aș da pe 10 milioane de euro”. Cine e „cel mai bun portar din lume”

Dragomir despre cel mai bun fotbalist din România. „E pe locurile 1, 2, 3, 4… Nu l-aș da pe 10 milioane de euro”. Cine e „cel mai bun portar din lume”

Superliga ne oferă în acest sezon un adevărat spectacol fotbalistic, cum nu s-a mai văzut în ultimii ani. Dumitru Dragomir urmărește constant meciurile din campionat și a fost dat pe spate de un jucător.

Dragomir despre cel mai bun fotbalist din România. „E pe locurile 1, 2, 3, 4… Nu l-aș da pe 10 milioane de euro”

După prezența în optimi la EURO 2024, cotele anumitor jucători au crescut, în timp ce alții au beneficiat de transferuri pe sume importante. Unul dintre fotbaliștii care s-au remarcat în special a fost Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului.

Dumitru Dragomir a spus în direct la „MAX Profețiile lui Mitică” ce valoare are mijlocașul campioanei României. „Oracolul din Bălcești” nu s-a ferit să îl laude pe Olaru și chiar să spună suma pentru care l-ar vinde.

„Olaru când intră în contre îmi pun mâinile la ochi. Olaru e locul 1, 2, 3, 4… Mitriță e jucător bun, dar mai sunt și alții. Olaru e jucător de peste 10 milioane de euro.

Eu nu l-aș da cu 10 milioane, jur! Pe onoarea mea! E peste Florinel! Portarul este în primii 10 ai lumii. A crescut în valoare nemaipomenit. Are niște reflexe… rar vezi așa ceva…”, a spus Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Adrian Porumboiu, verdict clar după ce arbitrul l-a eliminat pe Olaru

FCSB a jucat joia trecută în deplasare în Europa League contra celor de la PAOK Salonic. Campioana României s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Daniel Bîrligea la finalul primei reprize, din pasa și faza construită de Darius Olaru.

Același Olaru a fost eliminat în repriza secundă, după ce a căzut și a pus mâna pe minge după un contact cu un adversar. Mijlocașul era deja avertizat cu galben, însă eliminarea ulterioară a fost contestată de Adrian Porumboiu:

„Cu atâta scrupulozitate a interpretat toate fazele, mai puțin cea cu Olaru în care dacă era atent vedea că prima dată a fost un fault la Olaru, a continuat, a ajuns jos.

Acel henț pe care l-a făcut căzând nu a fost o fază, nu oprea un atac. După părerea mea e o greșeală. Greșit, greșit, greșit. Prima dată a greșit arbitrul, pe urmă, dacă vedeți faza, Olaru a avut un atac prelungit, a continuat, s-a întors.

Era într-o stare de extenuare ca și efort fizic, dar avut atâtea posibilități să joace mingea altfel decât s-a întâmplat nefericit să se întoarcă, să se răsucească și apoi să cadă cu mâna mingea”, a spus fostul arbitru FIFA în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share