Vivi Răchită a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în week-end la Ploiești la centenar. Care este riscul major al Petrolului

Vivi Răchită a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în week-end la Ploiești la centenar. Care este riscul major al Petrolului

Petrolul Ploiești a sărbătorit centarul clubului sâmbătă, 12 octombrie. „Găzarii” au organizat o partidă amicală cu Vitesse pentru a celebra 100 de ani de la înființarea clubului. Scorul s-a terminat la egalitate, 1-1, astfel că toată lumea a plecat fericită acasă.

Vivi Răchită a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în week-end la Ploiești la centenar. Care este riscul major al Petrolului

Partida disputată de Petrolul pe stadionul „Ilie Oană” a fost una de excepție, fanii gazdelor pregătind o coregrafie demnă de marile echipe europene. Vivi Răchită nu a lipsit de la eveniment și a povestit la FANATIK SUPERLIGA atmosfera din jurul arenei ploieștene.

Vivi Răchită a dezvăluit că suporterii echipei au plănuit de două luni partida și că totul a ieșit așa cum se aștepta. Fostul antrenorul a mărturisit că a rămas profund impresionat de familiile care se deplasau prin ploaie pentru a putea urmări clublu favorit.

„(N.r cum a fost la centenar?) S-a lucrat aproximativa două luni la coregrafie, eu personal i-am văzut pe suporteri. Au căutat hale pentru ca a mai plouat..pentru că nu aveau unde să întindă pânzele.

Eu am ajuns cu două ore înainte de meci pentru că m-am întâlnit cu foștii colegi de generație. A fost un bufet acolo și am stat de vorbă cu ei.

A fost o sărbătoare frumoasă pentru că am reușit să ajungem la 100 de ani de istorie. Mai avem încă componenți ai ‘generației de aur’ a Petrolului care câștigă in 65/66 cu Liverpool.

Multe echipe din România au jucat cu Liverpool, însă singura echipa care a reușit să câștige împotriva lor a fost Petrolul, cu scorul de 3-1, pe fostul stadion ‘Ilie Oană’.

Păcat că a plouat, pentru că pe străzi au fost diverse activități precum Gașca Zurli, foodtruck-uri. Foarte mulți suporteri și-au cumpărat noul echipament de centenar. Lucrul care m-a emoționat la meci a fost atunci când vedeam că erau sute de părinți alături de copii. I-am văzut venind la stadion în ciuda faptului că afara ploua”, a spus Vivi Răchită despre sărbătoarea Petrolului.

Vivi Răchită, strigăt de ajutor pentru Petrolul

Vivi Răchită a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA riscurile la care este supusă Petrolul Ploiești, în cazul în care echipa nu va găsi un sponsor principal. „Găzarii” riscă în următoarele 6 luni să se dizolve, în cazul în care datoriile nu vor fi achitate.

„Așteptăm să vină cineva care poate să salveze clubul acesta. Au fost 12.000 de suporteri. Au fost câteva zeci de suporteri și de la Vitesse, pentru că în 2013 i-am eliminat, când era și Adrian Mutu la echipă.

Turcii nu au fost la meci! Ei doar au împrumutat clubul cu 270.000 de euro. Singurul turc a fost Mehmet Topal.

(N.r dacă nu vine cineva cu bani în următoarele 6 luni, Petrolul va da faliment?) Nu va fi faliment, pentru că este un ONG, însă va fi o dizolvare. Există riscul ca echipa să nu termine campionatul, dacă nu vine cineva cu bani la club”, a încheiat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită a prezentat cum a fost sărbătoarea centenarului la Petrolul

Please follow and like us:
Pin Share