Mihai Pintilii, reacție hilară când a primit primii bani de la Gigi Becali: „Nu știam să citesc suma”

Mihai Pintilii, reacție hilară când a primit primii bani de la Gigi Becali: „Nu știam să citesc suma”

Mihai Pintilii (39 de ani) se confundă cu istoria recentă a roș-albaștrilor. Antrenorul secund de la FCSB și-a amintit de primul salariu încasat de la Gigi Becali.

Cum a reacționat Mihai Pintilii când a primit primul salariu de la Gigi Becali: „Am băgat cardul și l-am scos imediat”

Mihai Pintilii a jucat la FCSB în două perioada diferite 2012-2014 și 2016-2020, iar de când a agățat ghetele în cui îmbrățișează meseria de antrenor secund al roș-albaștrilor. Într-un interviu recent, fostul mijlocaș a rememorat mai multe momente din carieră și și-a amintit inclusiv de primul salariu pe care l-a primit de la Gigi Becali, în 2012.

„Am băgat cardul (n.r. în bancomat) și l-am scos imediat… Nu știam să citesc suma. Asta e… Te ia, un pic, așa (n.r. valul)… Dar e normal.

E important să rămâni cu picioarele pe pământ, să ai persoana potrivită lângă tine, care să gestioneze anumite lucruri și atunci n-ai probleme…”, a declarat Pintilii pentru Orange Sport.

„Îmi dădea 20 de lei pe zi, că eu lucram cu ziua…”

Născut la Iași, Mihai Pintilii a început fotbalul mare la Viitorul Hârlău. Au urmat apoi experiențele Auxerre Lugoj, Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Tg. Jiu, înainte să fie vândut la FCSB în schimbul sumei de 850.000 de euro.

Pinti a rememorat și care au fost primi bani câștigați. Nu e vorba de un salariu obținut în calitate de fotbalist, ci sume primite ca „muncitor cu ziua”, în perioada în care îl ajuta pe tatăl său.

„Mă lua tata, cu ziua, la muncă… 20 de lei (n.r. pe zi) sau nu știu cât era. Îmi dădea o înghețată și asta era. Îmi dădea 20 de lei pe zi, că eu lucram cu ziua…

Însemnau 2 lei acum. Eram copil, ce, te lua la mișto. Lua el mai mult și restul mi-l dădea mie”, a adăugat „secundul” lui Elias Charalambous.

Fostul internațional român a îmbrăcat de 175 de ori tricoul roș-albastru, reușind să marcheze 11 goluri și să dea 11 assist-uri. Ca jucător al FCSB-ului, Pintilii a cucerit trei trofee: două titluri, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

Please follow and like us:
Pin Share