Ce program de antrenament are Kate. Sporturile practicate de prințesa de Wales

Ce program de antrenament are Kate. Sporturile practicate de prințesa de Wales

Sportul este prioritar pentru Kate Middleton, iar prințesa are un program regulat de antrenament care o ajută să se mențină în formă.

Sporturile practicate de Kate

Kate face ciclism, yoga, navigație, exerciții cardio și cu greutăți, dar și alergare, una dintre activitățile preferate, informează Ok Magazine.

Cumnatul prințului William, Mike Tindall, a transmis că familia prinților de Wales iubește sportul, iar Kate iubește să alerge.

Acesta a vorbit și despre familia sa, despre soția lui Zara, și cei trei copii ai săi. Zara a câștigat argintul la Jocurile Olimpice din 2012, iar Mike a făcut parte din echipa Angliei care a câștigat Cupa Mondială în 2003. Mike a spuns că fiul lui cel mic, Lucas, este pasionat de sporturile de contact și că vrea să se lupte.

„Nu-l poți opri. Vrea contact fizic. Vrea să se lupte. Își imaginează că este un ninja și se plimbă cu bastoane, lovind oamenii”, a spus Mike Tindall.

Primul eveniment public al prințesei Kate după finalizarea tramentului

Familia regală a trecut printr-o perioadă aglomerată. Ducii de Edinburgh au fost în Malta pentru un turneu regal de patru zile, iar Kate a participat la primul eveniment public de la finalizarea tratamentului de chimioterapie. Prinții de Wales au mers în Southport unde s-au întâlnit cu trei familii care suferă în urma atacului din 29 iulie, în urma căruia trei copii și o profesoară au murit. Cei doi au discutat în privat cu familiile lui Bebe King, șase ani, Elsie Dot Stancombe, șapte ani, și Alice Dasilva Aguiar, nouă ani, și cu profesoara de dans Leanne Lucas, 35 de ani.

Apoi, cuplul regal a vizitat Centrul comunitar Southport unde au discutat cu cei care au intervenit de urgență în urma atacului. Ulterior, s-au întâlnit cu profesioniștii din domeniul sănătății.

Please follow and like us:
Pin Share