Ce execuție! Fotbalistul din SuperLiga a marcat superb în UEFA Nations League. Video

Ce execuție! Fotbalistul din SuperLiga a marcat superb în UEFA Nations League. Video

Duminică, 13 octombrie, au avut loc mai multe partide din Nations League. Una dintre partidele care a atras atenția a fost cea dintre Armenia și Macedonia de Nord, în care unul dintre fotbaliștii lui Sepsi OSK a marcat un gol superb.

Fotbalistul lui Sepsi OSK a marcat superb în Nations League

Meciul dintre Armenia și Macedonia de Nord s-a încheiat cu scorul final de 0-2. Cei care și-au trecut numele pe tabela de marcaj au fost Bojan Miovski (72) şi Isnik Alimi (85).

Cel din urmă jucător a fost integralist și evoluează la echipa de club pentru Sepsi OSK. Golul reușit de internaționalul nord-macedonean deși a fost simplu, a fost în același timp o execuție superbă. Vezi video aici.

Mai mulți jucători din Superliga pe teren în partida Armenia – Macedonia de Nord 0-2

Superliga a avut și are mai mulți jucători din cele două țări. Duminică seară s-au aflat pe teren jucători sau foști jucători din campionatul nostru în ambele tabere. Macedonia de Nord i-a avut pe Gjoko Zajkov (Universitatea Craiova), Stefan Askovski (Sepsi OSK), şi Darko Velkovski (ex-Dinamo).

De partea opusă, Armenia l-a avut pe teren pe Artur Miranian, atacantul pe care U Cluj l-a adus în toamna acestui an din postura de jucător liber de contract. Vârful de 28 de ani a fost prezentat luna trecută la liderul din Superliga.

Ce meciuri s-au mai jucat duminică, 13 octombrie

Duminică a fost o zi plină de meciuri din Nations League. Dacă majoritatea partidelor nu au oferit tocmai spectacolul sperat, ei bine meciul Austria – Norvegia, încheiat cu scorul de 5-1, a fost „cireașa de pe tort”.

Cu Haaland și Sorloth pe teren, starurile ce la Manchester City, respectiv Atletico Madrid, Norvegia s-a făcut de râs în deplasarea cu Austria. Gazdele s-au dezlănțuit, în special în repriza secundă.

Kazahstan – Slovenia 0-1 (Mlakar 55)
Finlanda – Anglia 1-3 (Hoskonen 87/ Grealish 18, Alexander-Arnold 74, Rice 84)
Armenia – Macedonia de Nord 0-2 (Miovski 72, Alimi 82)
Liechtenstein – Gibraltar 0-0
Malta – Moldova 1-0 (Teuma 87)
Grecia – Irlanda 1-0 (Bakaseta 48, Mantalos 90+2)
Austria – Norvegia 5-1 (Arnautovic 8, 48, Lienhart 58, Posch 63, Gregoritsch  71/ Sorloth 39)
Insulele Feroe – Letonia 1-1 (Sorensen 40 / Sits 69)

Naționala României a jucat sâmbătă seară în deplasare cu Cipru. „Tricolorii” s-au impus cu 3-0 și se pregătesc acum de meciul de marți seară, tot în deplasare, cu Lituania.

Delegația României a ajuns duminică seară în Lituania, unde au fost întâmpinați de gradele scăzute și de vremea total opusă cu cea din Cipru. Partida contra naționalei Baltice se va disputa pe 15 octombrie, de la 21:45.

Please follow and like us:
Pin Share