Dinamo vrea să joace pe Arena Națională, însă are un parcurs remarcabil pe stadionul Arcul de Triumf

Dinamo vrea să joace pe Arena Națională, însă are un parcurs remarcabil pe stadionul Arcul de Triumf

Dinamo încearcă să joace meciurile importante pe Arena Națională, în contextul în care stadionul „Arcul de Triumf” e neîncăpător pentru suporteri, însă calitatea gazonului lasă de dorit.

Dinamo, neînvinsă în acest sezon pe stadionul „Arcul de Triumf”

Fanii mai superstițioși ai lui Dinamo ar spune că „alb-roșii” nu ar face bine să schimbe stadionul, mai ales la derby-ul cu FCSB, în condițiile în care jucătorii lui Zeljko Kopic sunt neînvinși aici în acest sezon.

Și mai ales că Dinamo a pierdut ultimul derby jucat pe Arena Națională pe teren propriu, 1-2 cu Rapid, în etapa a 23- din sezonul trecut, mai exact pe 27 ianuarie 2024.

Dinamo a disputat 6 meciuri în acest sezon pe „Arcul de Triumf” și nu a pierdut niciun meci. „Câinii” au înregistrat următoarele rezultate: 2-2 cu FC Botoșani, 1-0 cu Unirea Slobozia, 2-1 cu Universitatea Craiova, 4-1 cu Gloria Buzău, 4-1 cu Petrolul Ploiești, golaveraj 13-5.

Dinamo nu a mai pierdut un meci pe „Arcul de Triumf” de aproape un an de zile

Dinamo va marca aproape un an fără înfrângere pe „Arc”. Ultimul eșec pe stadionul din nordul Bucureștiului datează de pe 11 decembrie 2024, când Universitatea Cluj reușea să câștige cu scorul de 2-1. De atunci, Dinamo a disputat pe „Arcul de Triumf” nu mai puțin de 13 meciuri și a înregistrat următoarele rezultate:

Dinamo – FC Botoșani 2-2
Dinamo – Unirea Slobozia 1-0
Dinamo – Universitatea Craiova 2-1
Dinamo – FC Buzău 4-1
Dinamo – Petrolul Ploiești 4-1
Dinamo – UTA 2-0
Dinamo – Voluntari 1-1
Dinamo – Poli Iași 1-0
Dinamo – Petrolul Ploiești 1-1
Dinamo – UTA 1-0 
Dinamo – Hermannstadt 1-0
Dinamo – Oțelul Galți 3-1
Dinamo – Voluntari 1-0
Dinamo – Universitatea Cluj 1-2

Dinamo va juca pe Arena Națională derby-urile cu FCSB din campionat și Cupă, plus meciul cu Rapid

Dinamo a scos la vânzare pachete pentru cele trei derby-uri bucureștene cu FCSB (20 octombrie și 30 octombrie) și cu Rapid (11 decembrie). La prima partidă din campionat, FANATIK a dezvăluit că s-au vândut deja 30.000 de bilete, iar la meci vor fi cel mai probabil peste 40.000 de spectatori.

Tot site-ul nostru a dezvăluit că Dinamo mai vrea să joace încă un meci pe Arena Națională. Este vorba despre partida din etapa a 16-a cu CFR Cluj, programat pe data de 9 noiembrie.

„Câinii” revin pe Arcul de Triumf la meciul cu UTA

Dinamo se va întoarce pe Arcul de Triumf abia în luna noiembrie, când „câinii” vor întâlni UTA, mai exact pe data de 2 noiembrie. Suprafața de joc de pe stadionul „Arcul de Triumf” a trecut prin niște lucrări de mentenanță și a fost reînsămânțat în zonele unde iarba se uscase:

„Da, mi-a spus domnul Popa că va fi reînsămânțat. Noi acuma avem niște rapoarte medicale pe care le mai studiem un pic și o să tragem niște concluzii.

Dar se pare că tensiunea pe care o exercită pe articulații tipul ăsta de gazon e foarte nocivă. Vom face o analiză mai atentă ca să nu aruncăm aiurea cu vorbe fără să fie cazul”, declara pentru site-ul nostru Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo.

13 meciuri consecutive fără înfrângere pe stadionul „Arcul de Triumf” are Dinamo
10 luni au trecut de când Dinamo a pierdut ultimul meci pe stadionul „Arcul de Triumf”

Please follow and like us:
Pin Share