Ucraineni scoși din cluburile de noapte din Kiev. Au fost trimiși la înrolare (VIDEO)

Ucraineni scoși din cluburile de noapte din Kiev. Au fost trimiși la înrolare (VIDEO)

A fost razie în Kiev, unde centrele de recrutare au reținut persoane care avea documente nepotrivite pentru înrolare și au fost forțați să se înroleze în armată.

Bărbați luați pentru a lupta

Doi bărbați au fost scoși din Palatul Sporturilor unde se susținea un concert al unei trupe rock ucrainene. Unul dintre ei a încercat să scape din mâinile celor trei reprezentanți ai centrelor în timp ce ei încercau să îl ducă la biroul de recrutare, informează Libertatea.

🚨🇺🇦🏴‍☠️Des raids massifs contre des hommes ont commencé dans toute l’Ukraine.

▪️En vidéo Kiev – concert „Ocean Elzy”, Khmelnitsky, Dnepr, Kharkov…

❗️A partir de cette nuit et demain, des raids commenceront dans les clubs d’Odessa et d’autres villes, rapportent des sources. pic.twitter.com/8d3GtK2tQE

— Anne cardynale ou @Bellinarg4 (@Cardy38017Anne) October 12, 2024

Astfel de operațiuni s-au efectuat în mai multe restaurante,cluburi, baruri și o sală de concerte din Kiev.

Cei care nu au vrut să prezinte documentele care să arate că sunt scutiți de serviciul militar și cei care au acte neconrespunzătoare au fost luați pe sus.

Ukrainian men dragged out of nightclubs by army recruiters.

Those refusing to show documents exempting them from military service, or whose documents were considered faulty, dragged away.

Slava Ukraini anyone?

Forced to their deaths for Zelensky! pic.twitter.com/eyDY6W3eqa

— Tommy Robinson 🇬🇧 (@TRobinsonNewEra) October 13, 2024

Bărbații ucraineni fug din calea războiului

Legea marțială din Ucraina arată că bărbații cu vârste între 25 și 60 de ani se pot alătura armatei, iar cei cu vârste între 18 și 60 de ani nu au voie să părăsească țara.

Mulți ucraineni fug din țara lor și își riscă viața pentru a scăpa de mobilizare. Doar în luna aprilie, minim 30 de oameni aur murit în încercarea de a fugi din Ucraina.

„Mobilizarea a început să fie văzută ca un bilet cu sens unic, unde singura modalitate de a ieși din serviciu este să mori sau să devii invalid”, a precizat pentru The Telegraph Oleksandr Daniliuk, membru asociat la Royal United Services Institute din Londra.

Cât despre luptătorii străini care s-au înrolat în armata ucraineană nu se pot întorce acasă până când războiul nu se va încheia. Mai mulți lupători străini au fost uciși de la începutul războiului.

Please follow and like us:
Pin Share