Video. Copil de 11 ani, spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni. Imaginile din Vâlcea, surprinse de camere

Video. Copil de 11 ani, spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni. Imaginile din Vâlcea, surprinse de camere

Un copil de doar 11 ani din județul Vâlcea a fost aproape de o tragedie, duminică noaptea, după ce a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

Accident cumplit în Vâlcea: copil de 11 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Care este starea victimei

Evenimentul grav din weekendul recent încheiat a avut loc pe Drumul Național 7 (DN 7), în localitatea Bujoreni. Aici, un minor de 11 ani a fost lovit de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

În online au apărut imagini din momentul impactului. Pe filmare se văd doi copii care așteaptă în zona unei treceri de pietoni. La un moment dat, când consideră că pot traversa, aceștia o fac în fugă.

De pe banda opusă vine cu mare viteză o mașină condusă de o femeie. Unul dintre copii realizează pericolul și se oprește. Al doilea, cel de 11 ani, este izbit în plin de autoturism.

Minorul este aruncat câțiva metri și cade inert pe asfalt. Îngrozit, prietenul său își pune mâinile în cap, apoi se apropie de victimă. La fața locului mai intervine o persoană, iar mașinile încep să oprească.

Din datele venite de la presa locală aflăm că minorul a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Impactul cu mașina i-a adus copilului răni foarte grave.

Conform medicilor, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral, o fractură bază de craniu și o contuzie toraco-abdominală, notează Vocea Vâlcii. Femeia aflată la volanul mașinii care a produs accidentul a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Iată și comunicatul IPJ Vâlcea: ”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier care au stabilit că o femeie de 45 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat un minor care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Astfel, minorul în vârsta de 11 ani a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Femeia a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”.

Please follow and like us:
Pin Share